Bucuresti

Zapezile de altadata

Detalii spectacol

Telefon
0756021106
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Apartine de
Teatrul Dramaturgilor Romani
Vizualizari
52

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 20 mai 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Zăpezile de altădată

Ea și El se întâlnesc, se plac, se îndrăgostesc. Iubirea lor e tânără, plină de promisiuni, temeri și entuziasm. Se sărută lung. Apoi ea închide ochii și are un fior, oare de ce iubirea doare? Apoi închide ochii și visează… „Ea” vrea garanția unei iubiri perfecte, ca în filme, ca în romane, ca în visurile de adolescență.

Pentru ea, realitatea clipei nu este niciodată de ajuns, atunci când poți avea promisiunea unei iubiri ideale. Dar acest „vis al idealului” are un cost major: o frică paralizantă. De aici, fiorul… Dacă totul e o minciună? Dacă iubirea se va sfârși? Dacă timpul va învinge idealul? În acest vis, personajele noastre pendulează între amintirea unui trecut ideal, un prezent insuficient și speranța unui viitor ideal. Spectacolul propus de echipa artistică este întruchiparea acestui vis, în realitatea lui, în suprarealismul lui, în absurditatea lui, în încercarea de a găsi clipa iubirii desăvârșite, mărturisește regizorul spectacolului, Alexandru Mihail.

Dacă râsul este cel mai sigur medicament împotriva îmbătrânirii premature a celulelor spiritului, așa cum afirma Dumitru Solomon,iar comedia este un contract de tinerețe sufletească încheiat cu noi înșine; noi, cei buni și adevărați, atunci vă așteptăm la un spectacol cu nerv, vervă și profunzime, despre substanța metaforică a unei „iubiri ideale”, în zodia timpului care fuge fără să se mai întoarcă

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru