Bucuresti

Zara - Baneasa

Zara - Baneasa

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 42 D
Telefon
0314259726
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Baneasa Shopping City
Vizualizari
8083

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

Zara Baneasa Bucuresti

Zara e prezenta in 68 de tari, avand o retea de 1.129 de magazine in locatii privilegiate din marile orase. Prezenta sa internationala este o marturie a ideii conform careia granitele nationale nu presupun nici un impediment in a imparti o singura cultura privind moda.
Zara vinde trei tipuri de imbracaminte, pentru femei, barbati si pentru copii. Fiecare sectiune beneficiaza de echipe creative independente care se ocupa cu propunerile privind moda pentru fiecare campanie. Acesta este si motivul pentru care clientii nostri pot gasi in magazinele Zara propuneri de moda la cele mai inalte standarde, ce tin cont de ultimele tendinte la preturi rezonabile.
In cadrul magazinelor noastre veti gasi spatii diferentiate potrivite pentru fiecare linie de produse oferite clientilor nostri. In fiecare departament – femei, barbati, copii – produsele sunt plasate impreuna tinand cont de stilul propriu, creand o larga imagine ce migreaza de la classic la casual, de la lucruri simple la acele componente puternic accentuate.Sursa informatii: www.baneasashoppingcity.ro