Bucuresti

Zaraza

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
716

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 27 aprilie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

In 27 Aprilie Zaraza readuce Bucurestiul in perioada interbelica cu muzica, dans si teatru.

Să mergem cu voie bună, dacă n-avem altă treabă ne-serioasă de făcut! Aci desigur, o să petrecem momente delicoase pe 27 ale lui Avril, orele 20 trecute fix, la Cercul Militar National, pe Calea Victoriei. Să vezi, monser, muzici cântate de copii talentați nu glumă de la Colegiul National George Enescu, danturi stradale, chiote și tămbălău, lucru mare și lume, lume ...

Sustinut de Primaria Sectorului 1 si organziat de Asociatia Davida – Arta pentru toti, proiectul “Zaraza” aduce copii si tineri talentati de la Colegiul National George Enescu pentru a ne rasfata auzul si a ne transforma simturile in energie romantica. Vom asulta muzica romaneasca, interpretata si compusa de mari artisti din perioada, cand Bucurestiul purta cu mandrie numele de Micului Paris.

Si pentru ca muzica, inevitabil, misca nu doar simturile, ce altceva decat tango poate fi reprezentativ pentru perioada interbelica. Vom dansa alaturi de Comunitatea Dansatorilor de Tango din Romania, ce vor completa prin dans simturile si transpunerea in perioada interbelica.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta