Bucuresti

Zegrea Ion - doctor

Zegrea Ion - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
780

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Zegrea Ion - doctor din Bucuresti - Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Ion Zegrea este Doctor în Stiințe Medicale, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă şi Asistent Universitar în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti.

A absolvit în 1998 Facultatea de Medicină a UMF Carol Davila din Bucureşti, iar din 2005 a început specializarea în Clinica de Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti sub directa îndrumare a profesorului Ioan Lascăr, devenind medic specialist în 2011, clinică în care activează în continuare.

În tot acest timp a continuat să îşi perfecţioneze specializarea în chirurgie estetică şi domenii specifice de chirurgie reconstructivă în centre de excelență din Europa. Ultima supra-specializare în chirurgie estetică facială a avut loc timp de 3 luni în 2013 în cadrul Coupure Centrum for Plastic Surgery sub îndrumarea renumiților Dr. Tonnard și Dr. Verpaele. A obţinut doctoratul în Ştiinţe Medicale în 2012 cu lucrarea „Valoarea investigaţiilor imagistice în diagnosticul şi tratamentul chirurgical al tumorilor de părţi moi”.

Dr. Zegrea publică regulat în reviste naţionale şi internaționale, prezintă lucrări în cadrul manifestărilor ştiinţifice naţionale şi internaţionale de chirurgie plastică şi participă în proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale. El a obţinut, pe baza ideilor personale, două granturi naţionale ce au fost finalizate cu un brevet de invenţie.

Este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din România, Trezorier al European Plastic Surgery Research Council, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) și membru afiliat al European Society Of Plastic Reconstructive And Aesthetic Surgery, European Board Of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, European Burns Association, International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Society.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Clinica Zetta0310051142

Filtre doctor

Specialitatea: Chirurgie plastica
Tip: Medicina conventionala