Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Zilele Protectiei Solare. Campanie nationala de testari gratuite pentru alunite

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
2253

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 7 mai 2013 - Duminica 30 iunie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Laboratoarele La Roche-Posay organizează în 32 orașe din țară în perioada mai-iunie 2014 Zilele Protecției Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al alunițelor suspecte (care și-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) și educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

Zilele Protecției Solare 2013, în cifre:
  • 120 de doctori
  • 20 de orașe
  • 4000 de broșuri despre melanom și eșantioane de protecție solară
  • 2000 de pacienți controlați
  • 36 de melanoame suspectate
  • 16 melanoame îndepărtate chirurgical
  • 11 carcinoame
  • 425 de pacienți de reexaminat anul următor.
„Anul trecut, într-o campanie de numai 3 săptămâni, am schimbat radical soarta a 16 oameni. Numărul cazurilor de melanom a fost alarmant, de aceea suntem convinși că proiectul nostru trebuie să devină anual.” spune Miruna Biziniche Brand Manager La Roche-Posay România.

Deși melanomul malign este una din cele mai agresive tumori, 90% dintre cazurile depistate la timp sunt vindecabile¹. E timpul ca românii să își dea seama cât de important este să folosească protecția solară. Un studiu recent arată că 30%dintre români nu folosesc niciodată protecţie solară²; și asta în condițiile în care 35% dintre cazurile de melanom incurabil din Europa sunt în Europa Centrală şi de Est³. De asemenea, un studiu efectuat pe o durată de 15 ani în Australia arată că persoanele care au aplicat zilnic un produs de protecție solară au avut un risc mai scăzut de apariție a melanomului.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro