Bucuresti

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei - Lansarea oficială a Școlilor de Vară 2018

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei - Lansarea oficială a Școlilor de Vară 2018

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Am făcut planurile de vacanță pentru vara lui 2018 și te invităm și pe tine să ne fii alături în aventurile culturale și artistice pe care le-am pregătit. Pentru că noi iubim Bucureștiul, iar aglomerația de pe autostradă nu ne atrage, destinația noastră de vacanță este fix în centrul orașului- C.A. Rosetti 47 - cu Școli de Vară fresh și subiecte care te inspiră și îți stimulează imaginația.

Ca în fiecare an, în lunile iunie-august cursurile marca #FCV se transformă în Școli de Vară – ateliere cu întâlniri zilnice care se întind pe maxim o săptămână. Un fel de pilule efervescente de artă, cultură, voie bună și socializare ;).

Și ca să marcăm acest moment printr-o sărbătoare, pe 9 iunie te invităm la Ziua Porților Deschise! O sărbătoare în care îți oferim de la ora 11:00 dimineața până la ora 16:00 după-amiaza demouri GRATUITE de câte o oră cu cei mai iubiți lectori ai Fundației, care te vor fermeca și pe parcursul verii.

Poți alege povești despre stele la demo-ul de Astronomie sau povești despre București la demo-ul susținut de Anita Sterea; afli câteva detalii despre stilul tău personal la demo-ul de Stil Vestimentar sau îți încerci condeiul la demo-ul de Scriere Creativă. Mai avem pentru tine, pe alese: demo de Public Speaking, demo de Networking, demo de Design și multe altele.

PROGRAMUL COMPLET pentru Ziua Porților Deschise:
11.00 - 12.00
Adrian Șonka – Harta cerului: Expediție virtuală printre stele și constelații
Iulia Ivanov – Cum ne stăpânim emoțiile? Trucuri de Public Speaking
Monica Neațu – Pictură și erotism: Simboluri ascunse în 3 tablouri celebre
Alice Teodorescu – Exerciții de scriere creativă
Alin Comșa – Literatura și dezvoltarea personală: Garcia Marquez

13.00 - 14.00
Dragoș Famazon – Veneția: 7 lucruri pe care să nu le ratezi în excursie
Valentina Bălașa Ario – Ce stil vestimentar ți se potrivește?
Alice Cornea – Networking – Esențialul despre tine în 3 minute
Raluca Mocanu – Design interior: idei de vară pentru casa ta

15.00 - 16.00
Cristian Vechiu – Amulete și talismane: simboluri și obiecte care ne protejează
Eduard Bucescu – Strategii de relaxare și practică mindfulness
Anita Sterea – Povești, case, amintiri: plimbare pe str. C. A. Rosetti
Karina Nagy – Jocuri de improvizație
Violeta Dincă – Relații de iubire: Între frica de dependență și cea de abandon
Mario Barangea – Incursiune în filozofia romantismului

Ca să participi, înscrie-te pe contact@victoriei.ro, menţionând activitatea la care vrei să vii. Locurile sunt limitate.Fiecare participant va primi un Voucher de 50 de lei pe care il poate folosi ca avans pentru o Școală de Vară din 2018.*
Și pentru că vacanțele trebuie planificate, indiferent unde alegi să le petreci, aici poți consulta Programul Școlilor de Vară din 2018.
*Voucherele sunt valabile doar pentru Școlile de Vară 2018, nu se cumulează între ele sau cu alte oferte și promoții.
---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.