Se afişează 131-140 din 145 rezultate.
- poze 1
-
Dacă urmează să îți deschizi un restaurant în perioada următoare, ar fi bine să te informezi corespunzător asupra normelor de igienă pe care trebuie să le respecți. În această industrie, nu există loc de greșeli, iar fiecare angajat implicat trebuie să se supună acestor reguli riguroase.
- poze 1
-
Pentru a obține cele mai bune Cinnamon Rolls, este important să alegi ingrediente de calitate superioară. Făina neagră sau făina de grâu de tip 000 sunt cele mai bune opțiuni pentru aluatul de Cinnamon Rolls, deoarece acestea conțin o concentrație de proteine între 10% și 12% ...
- poze 1
-
Necesitatea unui sistem de climatizare sau ventilație este cu atât mai mare în cazul unor afaceri, cum sunt birourile, hotelurile, cafenelele și altele. În cazul unui restaurant, unde se lucrează cu alimente, sistemul de ventilație trebuie să fie bine pus la punct și întreținut corespunzător ...
- poze 1
-
HoReCa este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru sectorul hotelier și alimentar (Hotel, Restaurant, Catering/Cafenea). Numele a fost folosit oficial pentru prima dată în 1949, când a fost fondată Uniunea Internațională a Organizațiilor Naționale de Hoteluri, Restaurante și Cafenele.
- poze 1
-
Dacă te mândrești cu o producție de vin făcut de tine și vrei să te bucuri de savoarea lui, înseamnă că ești curios să afli condițiile ideale de păstrare. Pasiunea pentru vinul de casă este împărtășită de mulți, însă nu toți cunosc secretele depozitării lui.
- poze 2
-
Bucătăria unui restaurant trebuie să fie dotată din toate punctele de vedere deoarece reprezintă inima restaurantului. Din bucătărie pleacă toate preparatele ce sunt menite să impresioneze clienții. În acest articol vei găsi informații despre diferite tipuri de cuțite care sunt esențiale în bucătăria unui restaurant.
- poze 1
-
Folosirea ingredientelor locale în bucătărie nu doar că sprijină economia, dar adaugă și o notă de autenticitate și prospețime rețetelor tale. Pe lângă asta, e un pas bun spre un stil de viață sustenabil.
- poze 1
-
Echipamentelor profesionale au un rol extrem de important în calitatea produselor de patiserie. Echipamentele de înaltă calitate pot influența gustul, textura și aspectul produselor de patiserie. De exemplu, un cuptor de patiserie profesional ...
- poze 3
-
În tumultul vieții moderne, ritmul alert ne dictează nu numai modul în care ne desfășurăm ziua, ci și cum mâncăm. Mâncarea rapidă, convenabilă și ușor de preparat a devenit o necesitate, iar unul dintre cele mai iconice produse care s-a adaptat perfect acestui stil de viață este supa la plic.
- poze 1
-
Un meniu cu textură de lemn poate adăuga o notă rustică, caldă și atrăgătoare la un restaurant, cafenea sau orice altă afacere din industria ospitalității. Textura de lemn poate fi folosită pe copertă, pagini interioare sau alte elemente decorative ale meniului.
408717408788408813408983409045409070409251409369409393409437