Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce înseamnă HoReCa?

Ce înseamnă HoReCa?

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
644

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Sectorul de catering include multe tipuri diferite de activități. Din acest motiv, un termen suplimentar este adesea folosit pentru a distinge unele dintre cele mai importante ramuri. Mulți oameni întâlnesc acest termen des și știu mai mult sau mai puțin la ce se referă, dar nu cunosc definiția lui completă. Află acum ce înseamnă abrevierea HoReCa - cum este industria, ce o caracterizează și ce echipamente sunt cel mai des folosite!

HoReCa - definiție


HoReCa este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru sectorul hotelier și alimentar (Hotel, Restaurant, Catering/Cafenea). Numele a fost folosit oficial pentru prima dată în 1949, când a fost fondată Uniunea Internațională a Organizațiilor Naționale de Hoteluri, Restaurante și Cafenele. Conceptul de HoReCa acoperă tot ceea ce intră în sfera serviciilor oferite de sectoarele de catering și turism (în principal hotel). Prin urmare, se referă la produse, servicii, puncte logistice, echipamente și accesorii, depozite, hale de producție, precum și spații de service.

Care sunt cele mai populare servicii din industria HoReCa?


Sfera de activitate a HoReCa include aspecte legate de gastronomie și industria hotelieră. Această industrie include, printre altele:

  • restaurante,
  • cantine,
  • pizzerii,
  • baruri și pub-uri,
  • firme de catering,
  • cofetării,
  • cafenele,
  • hoteluri,
  • pensiuni,
  • fabrici de producere a alimentelor,
  • fabrici producătoare de echipamente, accesorii și alte produse utilizate în industrie.

Cele mai populare servicii din industrie constau în satisfacerea așteptărilor clienților/oaspeților si, mai presus de toate, furnizarea de mâncare și băuturi. Cu toate acestea, acest spectru include nu numai serviciile, ci și producția, de exemplu, de dispozitive, mașini și echipamente HoReCa necesare pentru a conduce o afacere în acest sector.

Echipamentul folosit în bucătărie este esențial. Facilitățile trebuie organizate astfel încât să se utilizeze cât mai bine spațiul disponibil. Trebuie să fie maxim funcțional, așa că este bine să se investească în diverse mașini și dispozitive. La prepararea alimentelor, desigur, trebuie să ai grijă la cel mai înalt nivel de igienă pentru a minimiza riscul de deteriorare a preparatelor sau pur și simplu o scădere a calității preparatelor servite. Toate echipamentele ar trebui să aibă și sistemele de securitate necesare, datorită cărora personalul le va putea folosi zilnic fără teamă.

Deoarece numitorul comun în HoReCa este servirea alimentelor, echipamentele companiei ar trebui să permită procesarea rapidă, convenabilă, sigură și eficientă a cantităților mari de carne, pește, legume, pâine etc.

Echipamente utilizate în HoReCa


Echipamentele folosite în HoReCa trebuie să fie utile, rezistente la utilizare intensivă și economice. Ar trebui să-și îndeplinească perfect rolul, permițându-ți să pregătești rapid mâncăruri delicioase. Baza absolută sunt dispozitivele pentru prelucrarea termică a alimentelor.

  • Bucătării gastronomice profesionale permit pregătirea mâncărurilor și sunt rezistente la sarcini grele, motiv pentru care funcționează impecabil mulți ani.
  • Cuptoarele gastronomice sunt necesare pentru pregătirea unui număr mare de preparate cu carne, pește, fructe de mare, legume, etc. Modelele moderne au și funcția de coacere / abur, care a devenit extrem de populară în ultimii ani, căci permit păstrarea valorilor nutriționale, nu necesită utilizarea grăsimilor etc.
  • Hotele de catering sunt un element important al echipamentului HoReCa și permit menținerea condițiilor confortabile și sigure în bucătărie, deoarece disipă aburii și mirosurile intense.

La achiziția echipamentelor HoReCa, cel mai bine este să alegi un producător specializat în producția de echipamente utilizate în această industrie. Atunci poți fi sigur că vei primi mașini, dispozitive și accesorii moderne, durabile, sigure și funcționale.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro