Bucuresti

Reparatii masini de spalat Bucuresti - Ilfov

Detalii

Telefon
0736454133
Pret
80 LEI
Categorie
Anunturi electrocasnice
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
2252

Voteaza & Distribuie

Recenzii utilizatori 1

Comentariu

De MadalinaGabriela | September 18, 2014 la 06:45 pm

Nu va recomand sa colaborati cu aceste persoane. Am sunat la ei sa fac o programare si mi-au comunicat ca urmeaza sa vina in ziua urmatoare la ora 06:30, cu o confirmare in prealabil cu aproximativ o ora inainte. Bineinteles ca in ziua urmatoare nu m-a sunat nimeni si cu 30 de minute am sunat eu inainte sa imi confirme si imi spun ca ei pot ajunge in 10 minute si daca nu pot sa ajung in 10 minute or sa vina intr-o ora si jumatate.. in fine.
Cand au ajuns mi-au comunicat ca masina de spalat a prins o balena de la sutien cel mai probabil si daca pot sa o desfaca ei la domiciliu ma costa 40 de ron. Chestia cu "reparatu" a durat aproximativ 5 minute pentru care m-am trezit cu un cost de 140 Ron. Cand am contestat pretul, domnul care mi-a zis si pretul initial imi spune ca nu am inteles eu bine ca el nu se deplaseaza pentru 40 de ron. Nu am primit absolut nici un bon si nici o garantie...sarma aia putea sa imi afecteze si alte piese ale masinii dar m-a asigurat ca daca avea ceva imi spunea. Am sfarsit prin a le da cei 140 de ron, insa tocmai acum am facut o reclamatie la OPC.
Nu contest munca lor, insa mi se pare un furt direct, plus ca eu nu am nici o garantie. In cursul zilei ce urmeaza voi reclama si la politie..am vazut ca nu au nici firma macar, asta ca sa nu existe chestia cu bonul..dar chiar imi propun sa fie sanctionati.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.