Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

20.000 de elevi au învăţat ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie în anul şcolar 2017 – 2018

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
716

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

20.000 de elevi au învăţatABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie
în anul şcolar 2017 – 2018
  • 20.000 de elevi din 40 de localităţi au învăţat ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie în anul şcolar 2017 – 2018, cu ajutorul profesorilor şi medicilor veterinari, program derulat de ARPAC - Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie.
  • Meritele profesorilor, elevilor şi voluntarilor programului au fost recunoscute în cadrul Galei ARPAC care a avut loc pe 12 iunie în Bucureşti.

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) a desfăşurat în anul şcolar 2017 - 2018 o nouă ediţie a programului educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie prin care profesorii şi medicii veterinari le explică elevilor regulile de bază ale îngrijirii unui animal de companie. Programul educaţional a ajuns în acest an în 220 de şcoli din 40 de localităţi. Peste 20.000 de elevi, alături de profesori şi părinţi au învăţat cu sprijinul voluntarilor şi medicilor veterinari ce presupune îngrijirea responsabilă a unui animal de companie, cum să interacţioneze cu animalele străine şi care este rolul animalelor în viaţa noastră.
Pentru a recunoaşte meritele profesorilor, elevilor, medicilor veterinari şi partenerilor implicaţi în program, organizatorii au premiat cele mai creative şi mai ample campanii în cadrul Galei ARPAC, care a avut loc pe 12 iunie 2018, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti. Cea Mai Amplă Campanie a fost desfăşurată de Şcoala Gimnazială Luceafărul din Bucureşti, unde au fost implicaţi 640 de elevi şi care de altfel a câştigat premiul Profesorul Anului prin doamna Claudia Bota, care a reuşit să mobilizeze 20 de cadre didactice. Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Constanţa a fost premiată pentru Cea Mai Creativă Campanie realizată în 2018, pentru diversitatea de activităţi organizate – ateliere de creaţie cu animale, vizionare de film, concurs de ghicitori, atelier de desen, întâlnire cu medic veterinar, expoziţie foto cu propriile animale.
Tot în cadrul Galei ARPAC au fost acordate patru Premiii Speciale pentru clasele care au răspuns provocării de a scrie o Poveste Călătoare. Şcoala Gimnazială Nr. 178 a fost cea care a început scrierea poveştii Codiţă şi Pufoasa, completată de Şcoala Gimnazială Mircea Sântimbreanu şi Liceul Tehnologic Sf. Antim Ivireanu. Povestea este disponibilă pe site-ul www.petabc.ro.
Acum 8 ani apărea timid în două școli din București proiectul educațional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie. Lecțiile despre câini și pisici, poveștile despre dragostea necondiționată, îngrijire, responsabilitate au captat și fascinat copiii, profesorii și părinții încă de atunci. Bucuria și implicarea cu care ei primeau proiectul ARPAC în clase ne-au determinat să îl dezvoltăm, să îl ducem către toate colțurile României. Mă bucură mult că astăzi premiem pe cei mai creativi și implicați copii și profesori, că le putem mulțumi partenerilor noștri și că putem spune că, încet încet devenim mai buni, mai responsabili și mai atenți la nevoile micilor noștri prieteni necuvântători.” declară Gratziela Bahaciu, Secretar General ARPAC
Şcolile care doresc să se înscrie pentru următoarea ediţie a proiectului le pot scrie organizatorilor pe adresa contact@petabc.ro. Pe site-ul www.petabc.ro sunt disponibile sfaturi despre îngrijirea necuvântătoarelor şi detalii despre acţiunile desfăşurate în cadrul proiectului.
Parteneri: Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Facultatea de Medicină Veterinară Universitatea Spiru Haret, Cabinet Veterinar PetStuff Bucureşti, Clubul Câinilor Utilitari, Planeta Ham Ham.
Despre ARPAC
Fondata in 2003 ARPAC este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, creata pentru a reprezenta, sprijini si sustine interesele comune ale membrilor sai, importatori si producatori de hrana pentru animale de companie. Din 2006 ARPAC este membra a Federatiei Europene a Producatorilor de Petfood (FEDIAF). Membrii ARPAC sunt: Mars Romania, Nestle Romania, Royal Canin Romania, Nordic Petfood Production.
Contact presa: office@imagefactory.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro