Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

2016 va fi un an record privind construcția de birouri și locuințe în Capitală

2016 va fi un an record privind construcția de birouri și locuințe în Capitală

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul acesta se va livra o suprafață record de birouri în București, circa 395.000 mp, marea majoritate în proiecte de mari dimensiuni, potrivit estimărilor specialiștilor imobiliari de la compania ESOP Consulting.

Și pe piața rezidențială este efervescență, fiind în lucru cu 25% mai multe locuințe decât anul trecut. Ce au diferit acestea față de cele din anii trecuți? Cele mai bune sunt construite în proiecte integrate, cu numeroase facilități și locații bune, în apropiere de metrou și au prețuri și chirii rămase la același nivel cu anii trecuți.

Multe spatii de birouri livrate în 2016 vor avea un nivel comparabil cu cel din 2009, când au fost date în folosință cele mai multe birouri noi din toate timpurile. Spre diferență de acel an însă, cererea din 2016 este sustenabilă, o mare parte din clădirile de birouri inaugurate de la începutul anului fiind deja preînchiriate în procent de peste 80% iar cele în curs de finisare sunt preînchiriate în procent de 25%, potrivit estimărilor ESOP.

Cele mai mari proiecte din noul district de business zona Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompeiu au certificate LEED, de clădiri verzi, ce asigură confort, consum redus de energie și iluminat natural optim. Printre facilitățile acestor clădiri inteligente se numără și puncte wi-fi în spațiile comune, senzori de mișcare, temperatură reglabilă pentru fiecare post de lucru.

"Este un moment bun al pieței imobiliare din București, fiind în construcție multe proiecte de calitate, atât cu destinație rezidențială cât și de birouri, susținută de o cerere în creștere. Ceea ce este o nou este faptul că marile proiecte au nenumărate facilități și asigură un mediu superior celor din generațiile trecute și se construiesc pe etape, pe măsură ce sunt absorbite de piață. Pentru antreprenorii care vor să-și cumpere un apartament dar au nevoie și de un sediu nou pentru firma lor, consultanții noștri pot oferi solutii atat in vile cat si in centre de afaceri, ESOP avand experinta de 14 ani pe piața rezidențială și pe cea de birouri", afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / CORFAC International.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/