Bucuresti

24h Open Air Pool Party @ Sunset Club - Rosario Internullo

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
811

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 august 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

24h Open Air Pool Party @ Sunset Club - Rosario InternulloSun goes down...Party goes up @ Sunset Club


Viata de noapte sufocata de muzica comerciala isi ia un moment de respiro sambata, 4 august 2012, de la ora 22:00, cand la platane se va instala "cel mai iubit DJ din Romania": Rosario Internullo. Sunset Club te provoaca sa petreci pana dimineata la cea mai inedita petrecere la piscina, pe ritmurile muzicii electronice.

Costumul de baie este optional! Prezenta este obligatorie!


Line - up:

Warm Up - Dj. Bogdan Iftimie

Special Guest - Dj. Rosario InternulloWe’ll meet @ Sunset ClubRosario Internullo - Biografie


Nascut in Sicilia, Rosario Internullo este de ani buni in topul celor mai apreciati DJ europeni. Dupa ce in 1999 si 2000 a mixat la cel mai mare festival de muzica electronica- Love Parade Germania- in 2001 a sustinut prima petrecere de 48 de ore din Romania, organizata la Mamaia: InDeepAndDanceDay. Au urmat o lunga serie de petreceri la Kudos Beach Mamaia,Liberty Parade sau in cele mai mari cluburi din capitala.


In 2004, se claseaza pe locul 2 la Nights.ro Awards. Cativa ani mai tarziu, il gasim pe Rosario Internullo pastrandu-si statusul de "cel mai iubit DJ din Romania". Din vara anului 2007 incepe colaborarea cu postul de radio One FM si de aici si o noua nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet noua pentru el: "Cea mai buna emisiune radio"- 2 Crazy Bastards @ One FM, emisiune realizata impreuna cu Adrian Eftimie.Pret Intrare: 30 lei

Adresa: La doar 20 km de Bucuresti si 25 km de Giurgiu, la intrarea in Calugareni, DN 5 Giurgiu

Rezervari: 0741.099.227