Bucuresti

3 semne care iti indica ca ar fi bine sa incercati serviciile de terapie cuplu Bucuresti

3 semne care iti indica ca ar fi bine sa incercati serviciile de terapie cuplu Bucuresti

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 saptamani si 2 ore
Vizualizari
69

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu toate ca intentia, dorinta ambilor parteneri este de a fi impreuna, uneori ajung sa fie pe primul loc unele orgolii. Relatia se destrama cand gestionarea unor stari si sentimente nu mai este ca inainte. Cei doi ajung sa se lase influentati de discutii cu persoane din exterior, se lasa condusi de cu totul altceva decat de ceea ce obisnuia sa fie un reper a unei relatii sanatoase.

Putem insa considera ca pana si cu relatia de cuplu mergem la un specialist. Acum exista servicii profesionale, terapie cuplu Bucuresti, astfel ca cei care se simt undeva la margine de dezastru pot opta pentru aceasta varianta. Nu este calea sigura de impacare sau cea care sa intoarca din drum un cuplu care este pe punctul de a divorta. Dar cel putin ca urmare a terapiei de cuplu cei doi isi pot da seama ce isi doresc, incotro o iau, cum este mai bine pentru fiecare si impreuna. Asta poate inseamna reconciliere sau de ce nu chiar separare, daca asta este mai bine pentru ambii.

3 semne care indica nevoia de terapie de cuplu

Certuri dese - se spune ca in 90% din cazuri problema unei certuri este nu despre idei, ci despre tonul vocii cand doua persoane se adreseaza una alteia. Fie din frustrare sau din alte motive, cand unul din parteneri isi varsa nervii pe sot/sotie, cand tonul sau explodeaza de furie, cearta este la un pas distanta.

Simtiti ca certurile dese sunt la ordinea zilei. Desigur ca ceva nu este in regula. Terapia de cuplu ar putea fi de ajutor si echipa de la PsihArt, cu pagina oficiala Psihart.ro, va poate fi de ajutor.

Comunicare lipsa sau deficitara - nu exista un secret al relatiilor functionale, fie ele personale sau profesionale. Dar in mod cert comunicarea apropie oamenii, te ajuta sa descoperi pe cel de langa tine si exprimarea dorintelor, a starilor, precum si validarea acestora nu are cum sa nu faca lucrurile sa functioneze.

Ati incercat si ati esuat? Pare simplu, dar in realitate sa initiezi o conversatie cu cel sau cea care te-a iritat la culme este destul de greu. Din nou, intervine furia, frustrarea si cand sa comunicati va loviti fie de un zid, fie incepeti prin a critica si a reprosa diverse aspecte.

Lipsa de incredere - o viata traita cu teama ca cel sau cea de langa tine te va insela sau ca te va trada sau dezamagi nu este o viata pe care si-ar dori-o cineva. Nu detii controlul asupra vietii partenerului. Iar relatia in sine nu trebuie sa fie despre asta. Cert este ca lipsa de incredere destrama orice relatie.

Terapie de cuplu la PsihArt

Cei interesati de aceste servicii pot descoperi centrul PsihArt si un program flexibil pentru sedintele de terapie. Indiferent de durata relatiei, daca cei doi sunt sau nu casatoriti, locuiesc impreuna, au sau nu copii impreuna, terapia de cuplu ar putea fi relevanta pentru relatia lor.

Detalii despre aceste servicii sunt si in pagina oficiala a centrului mentionat.

Contact: office@psihart.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306