Bucuresti

4 articole streetwear esențiale, pe care oricine le poate purta

4 articole streetwear esențiale, pe care oricine le poate purta

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 4 zile
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
100

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu siguranță ai observat că stilul streetwear s-a infiltrat la aproape fiecare nivel de îmbrăcăminte. Hanorace, beanies, sneakerși tricouri și șepci se regăsesc, în ultimul timp, în garderoba tuturor. Dacă până acum doar tinerii de 20 de ani adoptau acest tip de vestimentație, astăzi acesta este purtat de oameni de toate vârstele.

Inspirat de cele mai avangardiste și nonconformiste subculturi, de la stilul japonez de stradă, până la cultura surf și skate din sudul Californei, îmbrăcămintea de stradă are la bază confortul și utilitatea. Acest stil oferămix-ulperfect dintre îndrăzneț, estetic și confort, motiv pentru care streetwear-ul este omniprezent atât în magazinele haute couture, cât și în cele de fast fashion. Așadar, chiar dacă ești nou în joc, este ușor să-ți construiești o garderobă de stradă din aproape nimic. Tot ceea ce trebuie să faci, este să începi cu câteva elemente de bază, multe dintre ele probabil că le ai deja în dulap, dar și câteva accesorii pentru a crea ținutele dorite.

Iată 4 piese specifice stilului pe care oricine le poate purta:

1. Hanorac cu imprimeu grafic
Desenele îndrăznețe nu sunt doar pentru a atrage atenția oamenilor, ci reprezintă un mediu urban, aglomerat în care există o mulțime de distrageri vizuale. Graficele și tiparele pot transmite un mesaj, indiferent că este politic, cultural sau social. Un desen potrivit poate transforma un hanorac cu glugă ce ar putea părea altfel plictisitor în piesa de rezistență a look-ului tău, mai ales dacă designul înseamnă, de fapt, ceva pentru tine.

2. Blugii purtați
Denimul este elementul de bază al oricărei garderobe streetwear autentică. Cheia este să găsești o pereche pe care să o poți purta atât în zilele săptămânii, cât și în weekend-uri. Cu stilul de stradă se potrivesc cel mai bine nuanțele deschise și cele cu aspect prespălat, pentru că acestea evocă cel mai bine vibe-ul casual și relaxat specific.

3. Accesoriul specific
Poate fi ceva mai specific stilului decât un beanie cu marginea întoarsă și într-o culoare strălucitoare precum portocaliu sau galben? Nu prea. În plus, vei avea doar beneficii din purtarea unei astfel de piese, îți va menține urechile calde, va ascunde zilele în care părul nu se așază așa cum trebuie și transformă instantaneu un set de haine într-o ținută cool. Bineînțeles, poți alege și alte accesorii pentru a-ți completa outfiturile de iarnă. De exemplu, VGeneration, care sunt unii dintre distribuitorii oficiali ai New Era România, aduc la un loc cele mai cool articole streetwear, începând de la beanies și șepci, până la rucsacuri și borsete.

4. Pantofii sport statement

Dacă nu vrei să alegi ultimul model de sneakerși apăruți, atunci cel mai bine este să mergi pe o variantă clasică, consacrată. Sunt o mulțime de modele care au deveni statements în această a lume a streetwear-ului. O pereche clasică de la mărci emblematice îți vor aduce doar beneficii. Alege ceva neutru, pentru a-i putea purta cu orice altceva din garderobă.

Prin urmare, dacă îți dorești să-ți compui o garderobă de îmbrăcăminte de stradă, tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că ai piesele de bază ale ținutelor în acest stil. Dacă le ai pe cele 4 prezentate mai sus, va fi suficient să creezi outfituri cool pentru fiecare zi.

Sursa foto: Unsplash.com