Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

5 idei de afaceri mici, fara sediu

5 idei de afaceri mici, fara sediu

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
317

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te-ai saturat de toanele sefilor, de sedintele interminabile si de alte lucruri neplacute legate de job, poate că e cazul sa incepi o afacere pe cont propriu si să devii astfel propriul sef. Ideal ar fi sa incepi cu o afacere mica, pentru care sa nu ai neaparat nevoie de un sediu, intrucat astfel vei scuti din start niste cheltuieli importante. Teoretic, orice firma trebuie sa aiba un sediu social, insa practic, acest sediu poate fi la tine acasa, iar astfel iti poti incepe afacerea fara a trebui sa inchiriezi un spațiu.

Exista o serie de activitati pe care le poti desfasura fara sa ai nevoie de un sediu, iar în cele ce urmeaza iti oferim cateva idei de astfel de afaceri.

Reparatii si instalatii diverse

Daca ai o calificare ca instalator sau o alta specializare din domeniul tehnic, poti sa-ti faci o mica firma de instalatii sau de reparatii. Ca instalator sau electrician, lucrezi indeosebi la domiciliul sau sediul clientului, iar pentru diverse reparatii, cum ar fi electronice sau electrocasnice, iti poti amenaja un atelier acasa. In aceste conditii, nu vei avea nevoie de un sediu nici cand lucrurile vor incepe sa mearga foarte bine, fiind suficienta adresa din buletin.

Meditatii

Acest gen de afacere a mers si va merge intotdeanua, cea mai importanta conditie necesara fiind o calificare care sa-ti dea dreptul sa oferi meditatii. Poti tine meditatiile la tine acasa, on-line, sau chiar la domiciliul elevilor, daca parintii solicita expres acest lucru. Cunostintele solide in domeniul pe care il predai si inclinatiile pedagogice te vor ajuta sa transformi aceasta ocupatie intr-o afacere profitabila.

Servicii de curatenie

Vorbim din nou de o activitate care impune de fiecare data deplasarea la adresa clientului, deci nu vei avea nevoie decat de un spatiu in care sa-ti depozitezi materialele. Poti incheia contracte cu restaurante, unitati de cazare sau societati cu sedii prorpii, unde activitatea de curatenie este mai complexa, dar si mai bine platita. Va trebuie sa cureti si sa dezinfectezi suprafetele, sa alimentezi permanent dozatoarele pentru dezinfectanți, sa aspiri, sa aerisesti si sa igienizezi grupurile sanitare. Aceste activitati trebuie facute cu maxima seriozitate, pentru ca in astfel de unitati se pune un accent deosebit pe curatenie si igiena.

DJ de evenimente

Acum, ca pandemia s-a mai potolit, iar organizarea de evenimente private a devenit din nou posibila, o astfel de activitate devine din nou una profitabila. Oricand vor exista nunti, botezuri, aniversari si alte evenimente unde sa fie nevoie de un DJ priceput, care sa tina invitatii in priza pe tot parcursul petrecerii. Ai nevoie de un playlist complex si de un bagaj de cunostinte muzicale pentru a putea satisface toate gusturile. De asemenea, va trebui sa investesti si in echipamente de sonorizare, dar partea buna este ca nu trebuie sa platesti chirie pentru sediul.

Antrenor personal

Activitatea unui antrenor personal se desfasoara in sala de fitness si pe terenul de sport, asa ca existenta unui sediu nu isi gaseste rostul. Trebuie sa fii profesor de educatie fizica sau sa ai o pregatire temeinica in domeniul sportiv, astefl incat sa ii poti ghida pe altii sa faca performanta sau sa se mentina in forma. Ai nevoie si de cunostinte solide pentru a intocmi planuri personalizate de antrenament si nutritie, care sa aiba cele mai bune rezultate. In acest mod, vei primi doar recomandari favorabile, care iti vor aduce noi clienti.

Acestea sunt doar câteva idei de afaceri de pe urma cărora poti trai decent, fara a avea nevoie sa inchiriezi si sa iti amenajezi un sediu. Variantele disponibile sunt mult mai numeroase si tin de abilitatile si pregatirea fiecaruia. Important este să alegi un domeniu de activitate în care sa fii foarte priceput si sa ai determinarea necesara pentru a porni o astfel de afacere.

Sursa foto: unsplash.com/photos/VRpjDw3WqqI

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro