Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

5 idei de creștere a productivității afacerii tale

5 idei de creștere a productivității afacerii tale

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Productivitatea reprezintă unul dintre elementele cheie ale oricărei afaceri. În general, acest concept se referă la capacitatea unei companii de a produce bunuri sau servicii de calitate într-un timp cât mai scurt, prin folosirea eficientă a resurselor disponibile. Fără îndoială, orice antreprenor vrea să crească eficiența businessului, a profitului și a avantajului competitiv, însă, productivitatea ridicată înseamnă angajați motivați și susținuți cu echipamentele potrivite pentru a-și îndeplini sarcinile de lucru, tehnologii moderne și o bună organizare a activității.

Ce poți face pentru a spori performanța afacerii? Iată câteva idei care contribuie la creșterea productivității:

Investește în oameni și în cultura internă


Ca inovația și dezvoltarea, productivitatea este direct influențată de resursele umane. Angajații sunt pilonul principal al unei companii, iar motivația lor, modul în care se implică la locul de muncă, experiența, vârsta sau chiar și moralul acestora sunt importante pentru rezultatele care li se cer. Încă de la recrutare, trebuie să alegi candidații care se potrivesc în compania ta și să investești în ei. Oferă-le autonomie, posibilitatea de a învăța și avansa, recunoaște-le meritele atunci când este cazul, permite-le să lucreze de acasă ori să aibă un program flexibil. O strategie adecvată pentru creșterea productivității trebuie să includă și beneficii extrasalariale pentru angajați, reduceri la diverse activități, traininguri și multe alte lucruri asemănătoare pentru a-i face să lucreze cu drag.

Asigură-te că folosești programe și aplicații eficiente


Folosește tehnologia pentru creșterea productivității afacerii tale deoarece este unul dintre motoarele importante ale dezvoltării companiei. Nu poți spera ca businessul să performeze sau să-ți depășești concurența dacă angajații utilizează echipamente învechite. Chiar și un profesionist adevărat își va pierde eficiența dacă efectuează zilnic activități de rutină, mari consumatoare de timp. Implementarea unui soft ERP în cadrul organizației tale va conduce la automatizarea multor sarcini importante și oferă o viziune integrată a afacerii. Astfel, sunt eliminate erorile, procesele repetitive, munca manuală, dar și costurile financiare sau nevoia de a instrui mai mulți oameni. Aplicațiile și softurile inovatoare ajută să salvezi timp prețios, să faci munca angajaților mai simplă și eficientă și, în același timp, să beneficiezi de control total, transparență, acces la diferite rapoarte și analize și creșterea productivității prin concentrarea pe sarcinile cu adevărat importante.

Planifică fiecare etapă din procesul de lucru


Organizarea stimulează eficiența și conduce la stabilirea unui sistem clar de lucru. Este necesar ca afacerea să funcționeze ca un tot unitar, chiar dacă fiecare angajat și/sau fiecare departament are rolul lor specific. Nu poți obține un nivel înalt de productivitate fără planificarea atentă a procesului de lucru, comunicarea între angajați, stabilirea responsabilităților fiecăruia în parte și definirea obiectivelor companiei pe termen scurt, mediu și lung.

Limitează întâlnirile și activitățile neproductive


Multe dintre ședințe, întâlniri, conferințe sau alte activități care necesită mult timp și prezența oamenilor pot deveni neproductive. Deși comunicarea directă întărește legăturile și îmbunătățește lucrul în echipă, este de preferat să fie realizate doar întâlnirile cu adevărat importante, întâlniri care îi fac pe angajați să se simtă conectați și să discute despre sarcinile de serviciu. În schimb, încurajează pauzele regulate pentru că oamenii nu sunt niște roboți antrenați în continuu în muncă și își pot pierde dorința de a face o treabă mai bună dacă sunt solicitați la maxim.

Încearcă să menții lucrurile cât mai simple


O strategie eficientă de creștere a productivității afacerii nu trebuie să fie și complicată. Gândește un plan ușor de implementat care să le fie de ajutor angajaților, evită multitaskingul, setează așteptări realiste, minimizează impactul activităților care consumă mult timp și ai grijă ca toată lumea să știe ce are de făcut. Cu cât lucrurile sunt mai simple, cu atât vei ajunge mai repede la productivitatea de care ai nevoie pentru atingerea succesului.

În final, totul se rezumă la un mediu de lucru confortabil și eficient, tehnologii inovatoare, angajați motivați care muncesc mai mult, mai bine și mai inteligent. Productivitatea ridicată este semnul unui business sănătos, așa că ai grijă să facilitezi desfășurarea activității zilnice dacă vrei să obții rezultate cât mai bune.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/munca-in-echipa-colegi-tovara-i-intalnire-6340656/

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro