Bucuresti

5 idei pentru personalizarea invitațiilor de nuntă

5 idei pentru personalizarea invitațiilor de nuntă

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
108

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Suntem de părere că nunta este o reală reflexie a personalității tale. Încorporarea tradițiilor de familie, a detaliilor din relația voastră și a valorilor voastre ca și cuplu sunt modalități creative de a vă personaliza nunta.

Și ce manieră mai bună de a-ți pune amprenta asupra nunții decât prin intermediul unor invitații de nuntă personalizate? Invitațiile de nuntă sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai importante elemente la care trebuie să vă gândiți când începeți procesul de planificare, în timp ce personalizarea acestora este cea care creează elementul de surpriză. Dacă nu sunteți siguri de unde să începeți, am pregătit pentru voi în rândurile următoare câteva idei pentru personalizarea unei invitații de nuntă. Iată cum vă puteți surprinde invitații în cel mai deosebit mod!

1. Ilustrarea locației în invitațiile de nuntă
Ilustrarea locației nunții pe invitațiile de nuntă este o modalitate simplă, dar informativă de a personaliza invitațiile. Indiferent de locul în care decideți să plasați ilustrația, fie pe o felicitare detaliată, pe un plic sau în partea de sus a invitației, acesta este un detaliu care subliniază în mod elegant personalizarea invitației. Să nu mai vorbim despre faptul că le veți oferi oaspeților o previzualizare a locației pentru ziua cea mare!

2. Motive tematice în invitațiile de nuntă
Organizați nunta pe plajă? Locația nunții va fi învăluită de flori? Organizați petrecerea de nuntă într-o grădină? Atunci cel mai indicat ar fi să expuneți aceste motive tematice în invitațiile de nuntă, pentru a le personaliza astfel într-un mod cât se poate de original. Invitațiile pregătesc adesea scena întregii nunți, așa că cel mai interesant mod de a dezvălui oaspeților tematica întregului eveniment este personalizarea invitațiilor de nuntă cu elemente tematice și palete cromatice inspirate de locații nunții.

3. Detalii interesante prevăzute pe căptușeala plicului invitațiilor de nuntă
Detaliile care se desprind de tradiții sunt cele care atrag cel mai mult atenția invitațiilor. Așa că unul dintre cele mai inedite moduri de personalizare a invitațiilor de nuntă poate fi personalizarea căptușelii plicului invitațiilor. Și cum unul dintre avantajele unei astfel de personalizări este versatilitatea pe care o presupune, puteți alege să adăugați pe partea interioară a plicului cu invitația de nuntă o ilustrație a locației nunții, o cronologie a poveștii voastre de dragoste sau un element semnificativ pentru viața voastră de cuplu. Orice ați alege, fiți siguri că veți face invitațiile de nuntă să se simtă mult mai personale!

4. Mixarea tipografiei în invitațiile de nuntă
Jocul cu fonturile poate fi o modalitate pe cât de neașteptată, pe atât de eficientă în personalizarea invitațiilor de nuntă. Tipografia poate oferi invitaților un vibe real cu privire la atmosfera nunții tale. De pildă, un anumit stil de font poate transforma designul într-unul clasic și tradițional, dar și într-unul vioi și jucăuș, în funcție de ce reflectă cel mai bine personalitatea voastră.

5. Sigilii din ceară pentru invitațiile de nuntă
Dacă există un lucru care poate duce invitațiile de nuntă la următorul nivel, acesta este sigiliul din ceară. Acest detaliu are ceva atât de elegant, fermecător și în general, inspirat din epocile trecute, încât poate fi cea mai impresionantă manieră de a personaliza invitațiile de nuntă. Și vestea bună este că există numeroase moduri în care puteți folosi sigilii din ceară pentru invitațiile de nuntă. De exemplu, puteți alege să asortați nuanța sigiliului cu restul paletei de culori de la nuntă. Sau puteți alege un sigiliu din ceară personalizat, care să afișeze un motiv plin de semnificație pentru voi, ca și cuplu. Posibilitățile sunt infinite!

Sperăm că toate aceste idei de personalizare a invitațiilor de nuntă vă vor inspira în a lăsa frâu liber imaginației și în a crea cele mai frumoase și pline de semnificație invitații pentru cel mai important eveniment din viața voastră!

Sursa foto: Shutterstock.com