Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

5 Lucruri mai puțin știute despre delicioasa carne de vită

5 Lucruri mai puțin știute despre delicioasa carne de vită

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Target Web
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Alimentația nu doar că este esențială supraviețuirii, însă este și cea care are o pondere importantă în ceea ce privește starea generala de sănătate a organismului. Într-un secol în care suntem înconjurați la tot pasul de produse nesănătoase, găsirea unor alimente bogate din punct de vedere nutrițional, a devenit o misiune destul de dificilă. Vom discuta în acest articol despre carne, mai exact despre cea de vită, un tip de carne pe care obișnuim să îl pregătim într-o varietate de moduri, după rețete tradiționale ce garantează niște preparate absolut delicioase. Deși se număra printre tipurile de carne pe care le consumam în mod regulat, de puține ori ne întrebăm ce anume face carnea de vită atât de specială.

Într-o primă etapă este important de reținut faptul ca celebre carne de vită este clasificată ca fiind carne roșie. Acest termen este în general utilizat pentru carnea mamiferelor, carne care conține o cantitate de fier net superioară celei de pește sau de pui. Iată așadar câteva detalii interesante despre delicioasa carne de vită.


Conține o sursă importantă de proteine
Un detaliu important de reținut despre carnea de vită este acela că are în componentă sa o sursă importantă de proteine. Mai precis, conținutul de proteine din carnea de vită slabă, gătită este de aproximativ 26%. Proteinele sunt deosebit de importante sănătății organismului, iar cele de origine animală sunt de obicei unele de calitate. Carnea este de facto una dintre cele mai importante surse se proteine, fiind esențiala bunei funcționari a orgasmului.

Are în componența sa o varietate de vitamine și minerale
Carnea de vită nu se face remarcată doar prin conținutul său important de vitamine și minerale, ci și printr-un conținut important de vitamine și minerale, la fel de esențiale organismului. Printre cele mai importante vitamine și minerale ce se regăsesc în interiorul cărnii de vita se număra: Seleniu, Fier, Zinc, Fosfor, Vitamina B12, Vitamina B6 și Vitamina B3. Fiecare dintre acestea sunt esențiale bunei funcționari a organismului. Totodată, aceasta conține și numeroși compuși, printre care se număra: Colesterolul, Taurina sau Creatină.

Ajută la menținerea masei musculare
Carnea de vită este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, fiind o alegere excelentă în menținerea masei musculare. Odată cu înaintare în vârstă, consumul de proteine scade, ceea ce poate reprezenta o problemă serioasă pentru persoanele din aceasta categorie de vârsta. Consumată cu regularitate, carnea de vită poate ajuta la menținerea masei musculare, fiind benefică și în situația celor ce frecventează sala de forță.

Previne anemia
Deficitul de fier este una dintre cele mai frecvente cauze ale anemiei, afecțiune ce se manifestă prin oboseală și slăbiciune. Carnea de vită conține o cantitate importantă de fier, astfel că, consumată cu regularitate această poate ajuta în prevenirea apariției anemiei.

Îmbunătățește performantele fizice
Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul ca delicioasă carne de vită este benefica și celor de doresc să aibă parte de performante fizice îmbunătățite. Carnosina este un compus esențial funcției musculare. Aceasta se formează în corp din beta-alanină și se regăsește în cantități importante în carne, inclusiv în cea de vită. Nivelurile ridicate de carnosină au fost adesea legate de reducerea oboselii și de îmbunătățirea performanțelor fizice.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro