Bucuresti

5 piese de mobilier mici pe care să le ai în dormitor

5 piese de mobilier mici pe care să le ai în dormitor

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
240

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dormitorul este camera dedicată în special odihnei și joacă un rol important în procesul de amenajare a locuinței tale. Acest spațiu trebuie să te ajute să te relaxezi și să răspundă nevoilor tale de confort. Pe lângă pat, șifonier și draperii alese după propriile preferințe, piesele de mobilier mici vor face ca dormitorul să fie și mai primitor și mai util. În funcție de dimensiunea spațiului pe care-l ai la dispoziție, alege mobilierul dorit, însă fără să încarci prea mult camera. Vei dori te poți mișca în voie în dormitor, dar în același timp să ai unde să-ți depozitezi obiectele personale.

Îți venim în ajutor în acest sens, cu câteva idei de piese de mobilier mici pe care să le incluzi în amenajarea dormitorului tău:

Masă de toaletă cu oglindă


Acest obiect este destinat în special femeilor, însă e lesne de înțeles că ele vor fi cele care vor petrece destul timp în dormitor, pe lângă orele alocate somnului. Așadar, amenajează camera cu o masă de toaletă, care să includă și o oglindă. Va fi un spațiu care va arăta foarte bine din punct de vedere estetic și, de asemenea, va servi pentru păstrarea cosmeticelor, a parfumurilor sau a bijuteriilor. Va fi masă de machiaj dimineața și zonă de îngrijire a tenului seara. Găsești diverse variante de astfel de mobilier, în stil vintage sau modern, în funcție de stilul în care ai ales să decorezi dormitorul.

Taburete pe care le poți muta oriunde ai nevoie


Masa de toaletă trebuie să aibă un scaun, însă îți recomandăm să-ți îndrepți atenția spre o piesă de mobilier mai mică și mai practică. Alege un taburete pe care să-l folosești atât în completarea mesei din dormitorul tău, cât și pentru alte activități atunci când e nevoie. Pentru un plus de utilitate, optează pentru varianta celor care au în interior și spații de depozitare. Găsești taburete de diferite dimensiuni și în diverse nuanțe, numai bune pentru a aduce un plus de culoare camerei tale. Acest tip de mobilier de mici dimensiuni este practic și pentru ca poate fi mutat cu ușurință în orice loc din casă, oriunde este nevoie de el.

Noptiere


Noptierele fac parte tot din categoria pieselor de mobilier mici care nu pot să lipsească din dormitorul tău. Așează pe ele o veioză, pe care să o folosești cu lumină de veghe, și pune-ți la îndemână obiecte preferate, cum ar fi câteva cărți dacă ești o persoană pasionată de citit, sau pur și simplu o ramă foto cu imaginea celor dragi.
Corpuri suspendate Dacă dispui de un spațiu destul de mic și vrei totuși să ai spații de depozitare în dormitorul tău, apelează la câteva corpuri suspendate de dimensiuni mici. Prinse pe perete, ele vor completa decorul dormitorului tău și îți vor fi și de folos pentru a avea ordine în lucruri.

Comodă cu sertare


O comodă cu sertare este, de asemenea, o piesă de mobilier mică, potrivita pentru amenajarea dormitorului. Utilizeaz-o pentru a-ți organiza articolele vestimentare precum lenjeria intimă sau accesoriile ca eșarfele ori cravatele. De asemenea, ea poate folosi ca suport pentru televizor, în care în care optezi pentru unul în dormitor.

Piesele de mobilier mici vor aduce un plus de confort dormitorului tău, spații în plus de depozitare, dar și idei noi de amenajare cu ajutorul lor. Bucură-te de intimitatea casei tale într-un decor ales după propriile nevoi și preferințe.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/dormitor-interior-design-casa-5772286/