Bucuresti

6 moduri de a-ți păstra casa în siguranță

6 moduri de a-ți păstra casa în siguranță

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
303

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O dată cu dezvoltarea așezărilor urbane, au crescut și pericolele care ne pândesc la tot pasul. Uneori un simplu gard nu poate face față provocărilor, indiferent că vorbim despre hoți, sau despre animale care încearcă să intre pe proprietatea ta. Iată cum îți poți păstra casa în siguranță, folosind câteva produse care sunt destinate protejării optime a securității tale și-a proprietății pe care-o deții.

Construiește un gard cu sârmă ghimpată


Gardurile cu sârmă ghimpată sunt baza protecției atunci când vine vorba despre delimitarea proprietății. Chiar dacă nu fac parte din gama gardurilor estetice, funcționalitatea lor este pe deplin asigurată, iar scopul de asemenea. Numai imaginea unui astfel de gard poate pune pe fugă răufăcătorii, deoarece este lesne de înțeles pericolul la care te expui fie și apropiindu-te de gard.

Aceste tipuri de garduri se folosesc mai mult în cazul zonelor industriale, sau acolo unde trebuie semnalată cumva păstrarea distanței față de o anumită proprietate. Montajul se face cu ușurință, deoarece plasa de sârmă ghimpată se ridică peste stâlpi de metal, creând astfel o împrejmuire sigură și eficientă, care va ține orice pericol la distanță. Din punct de vedere al rezistenței vei constata că aceste tipuri de garduri rezistă foarte bine în timp, indiferent de condițiile meteorologice, nu pot fi tăiate sau ocolite, drept pentru care ele sunt răspunsul perfect dacă vrei o soluție sigură de împrejmuire.

Instalează sisteme de alarmă performante

Alarmele au capacitatea de a-i face pe răufăcători să fugă, însă în același timp ele emit semnale către sistemul de supraveghere, care înțelege astfel că proprietatea este în pericol. Sistemele de alarmă sunt diferite și oferă o multitudine de facilități utilizatorilor, în funcție de dorințele acestora. Chiar și cele mai rudimentare sisteme de alarmă sunt eficiente totuși, deoarece ele lasă să se înțeleagă faptul că obiectivul este supravegheat și protejat și că echipele de intervenție pot apărea imediat.

Instalează camere video

Camerele video și chiar videointerfoanele sunt o soluție potrivită pentru a vedea cine dă târcoale casei tale. Adesea se poate întâmpla să nu vrei să ieși la poartă să vezi cine sună și atunci poți vedea acest lucru direct din confortul casei tale cu ajutorul unui videointerfon. În plus, dacă vei constata că ești deranjat de persoane necunoscute, camerele video îți oferă timpul necesar pentru a cere ajutor și pentru a demonstra, la nevoie, că cineva îți încălca dreptul la proprietate.

Apelează la o firmă de supraveghere și protecție

În ultimii ani aceste firme au devenit din ce în ce mai cunoscute, iar beneficiarii aleg să apeleze la profesioniști în pază și protecție tocmai pentru a se simți în siguranță. Firmele de acest tip pot aloca personal pentru păzirea unui obiectiv, fie el comercial sau personal, însă firește, și costurile vor fi pe măsură.

Ia-ți un câine de pază


Fără îndoială că un câine de pază este cea mai bună soluție de protecție, deoarece acesta va avea rolul de a speria pe oricine încearcă să-ți încalce proprietatea. Dresat în mod corect, un câine de pază va ști cum să reacționeze la intruși și își va păstra concentrarea chiar și în ipoteza în care aceștia ar încerca să îi distragă atenția. Există câteva rase speciale de câini de pază, care te pot speria dintr-o privire chiar, acestea fiind adesea rase de câini de talie mare, cu colți puternici și privire ageră.

Iluminează nocturn

Pentru a te ajuta de camerele video, vei avea nevoie și de un sistem de iluminare nocturnă. Poți instala reflectoare speciale pentru clădiri și grădini, pe care să le așezi în zonele de acces, astfel încât să poți avea vizibilitate maximă. Lumina îi va pune pe fugă pe intruși, deoarece ei vor înțelege că unde e lumină sunt și camerele video.

Dacă vrei o casă protejată, atunci ar trebui să ai în vedere aceste sugestii, deoarece siguranța este un lucru pe care doar tu ți-l poți asigura. De aceea, alege soluția potrivită, pentru a-ți proteja bunurile și de ce nu, chiar și viața.

Sursa foto: unsplash.com/photos/G_gOhJeCpMg