Bucuresti

6 tipuri de pardoseli din care poti alege

6 tipuri de pardoseli din care poti alege

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Esti in cautarea unei pardoseli pe care sa o folosesti intr-un centru comercial, intr-un depozit sau intr-un alt loc in care traficul va fi foarte intens? Descopera din randurile de mai jos cele mai interesante pe care le ai la dispozitie! De la pardoseli poliuretanice, pana la cele elicopterizate sau pardoselile decorative, acestea iti stau la dispozitie si iti asigura rezultate excelente pe termen lung!

Pardoseli poliuretanice


Despre pardoselile poliuretanice trebuie sa stii ca se aplica sub forma lichida si ca sunt obtinute dintr-un amestec de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Asta inseamna ca vei obtine o podea complet uniforma, fara rosturi si fara imbinari. Pe termen lung, pardoselile poliuretanice sunt foarte simplu de intretinut, fiind suficient sa le cureti foarte bine cu solutii speciale. Densitatea pardoselilor din aceasta categorie poate varia, in functie de rezultatul pe care ti-l doresti, asa ca este indicat sa discuti cu expertii care se ocupa de montaj inainte de inceperea lucrarii.

Pardoseli elicopterizate


Usor de aplicat cu ajutorul unui utilaj special, pardoselile elicopterizate sunt ideale pentru a fi folosite in depozite sau in centrele comerciale. Mai mult, le poti alege daca vrei sa realizezi o parcare auto, acolo unde traficul va fi intens. Este vorba despre o alegere inspirata, pe care o poti utiliza mai ales atunci cand vrei sa asiguri angajatilor conditii optime de lucru.

Pardoseli epoxidice


Cu o rezistenta sporita, pardoselile epoxidice sunt extrem de interesante ca design: poti alege orice culoare iti doresti, in functie de modul in care amenajezi spatiul de care dispui. De exemplu, poti folosi o astfel de pardoseala atat in magazine, cat si in showroom-uri, in institutiile publice, precum si in alte spatii cu trafic intens. La fel ca pardoselile poliuretanice, modelele epoxidice iti ofera posibilitatea de a te bucura de o podea fara rosturi si fara imbinari.

Pardoseli decorative


Daca iti doresti sa amenajezi un spatiu de joaca pentru copii, un atelier de creatie sau un showroom, indicat este sa alegi pardoseala decorativa. Astfel, poti alege dintr-o gama foarte larga de nuante, dar si din modele interesante, care sa fie placute din punct de vedere vizual si rezistente in acelasi timp.

Pardoseli cu cuart


Durabile, cu un design atractiv, multicolor si usor de personalizat, pardoselile cu cuart sunt antiaderente si rezista foarte bine la agentii chimici. De aceea, le poti utiliza in spatiile in care se lucreaza intens, asa cum sunt bucatariile de restaurante, de exemplu. Persoanele care folosesc astfel de pardoseli se bucura de siguranta pe termen lung, dar si de incaperi deosebite, in care atmosfera este una placuta.

Pardoseli pentru garaje si parcari


Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca ai la dispozitie si pardoseli speciale pentru garaje si parcari. In acest fel, in zonele cu rampa, te vei bucura de protective antideparanta, care contribuie la diminuarea riscului de accidentare. Mai mult, pardoselile din aceasta categorie sunt simplu de montat, dar si de intretinut pe termen lung.

PardoseliIndustriale.ro iti ofera o gama foarte larga de solutii din care poti alege, pentru a-ti amenaja spatiul in functie de modul in care il vei folosi. Acceseaza site-ul anterior mentionat si vei descoperi beneficiile de care ai parte cand investesti in pardoseli elicopterizate, cu cuart ori decorative, iar astfel iti va fi mai usor sa iei decizia potrivita! Daca este nevoie, cere ajutor pentru montaj si vei beneficia de rezultate de calitate si durabile!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro
Telefon: 0766.526.542

Autor