Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

7 motive pentru care să alegi Noua Skoda Karoq

7 motive pentru care să alegi Noua Skoda Karoq

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
368

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În anul 2017 Skoda introducea pe piață modelul Karoq, cel de-al doilea SUV din portofoliul producătorului ceh. Iar asta s-a dovedit a fi o mișcare câștigătoare, peste jumătate de milion de exemplare fiind vândute până în prezent. Anul 2022 a adus cu sine un nou update modelului Karoq, ceea ce îl face și mai atractiv.

Ce oferă noua Skoda Karoq la exterior?


Motivul numărul 1: exteriorul. Exteriorul este, evident, primul lucru ce iese în evidență atunci când discutăm de update-uri la o mașină. Aspectul este unul incisiv, atletic și dinamic. Și asta datorită farurilor mai suple ce pot fi echipate în premieră cu tehnologie Matrix full-LED, dar și a măștii frontale ce are un design nou cu prize de aer de tip Air Curtains. De asemenea, grila radiatorului a devenit mai lată și eleronul a fost extins.

Ce oferă noua Skoda Karoq la interior?


Motivul numărul 2: interiorul. Sunt puse la dispoziție o gamă mai amplă de culori și materiale pentru liniile de echipare Ambition și Style, inclusiv pachetul ECO. Ce e foarte interesant la acest pachet este că o parte din tapițerie, care are aspect de piele, este realizată din sticle PET reciclate. Sistemul de iluminare ambientală cu LED este prezent acum și la portierele din spate. Sistemul de climatizare Climatronic poate fi dispus pe 3 zone. De asemenea, în premieră ca opțiune pentru Skoda Karoq, scaunul pasagerului din față poate fi echipat cu funcție de memorie și ajustare electrică.

Ce motorizări sunt disponibile?


Motivul numărul 3: motorizările. Sunt puse la dispoziție cinci motoare avansate din cea mai nouă generație EVO. Există trei motoare pe benzină și două motoare diesel, cu puteri cuprinse între 81 kW ( 110 CP ) și 140 kW ( 190 CP ). De reținut aici este că motorul din vârful gamei îi este rezervat exclusiv modelului Sportline cu tracțiune integrală.

Ce dotări pentru siguranță oferă noul model de Karoq?


Motivul numărul 4: sistemele de siguranță. Sistemele de siguranță au fost optimizate și există acum posibilitatea de echipare cu până la 9 airbag-uri. Travel Assist include șapte sisteme de asistență, inclusiv tempomatul predictiv, sistemul Lane Assist adaptiv și versiunea optimizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație.

Ce oferă modelul referitor la conectivitate?


Motivul numărul 5: conectivitatea. Pe lângă sistemele radio Swing cu ecran de 6,5 inchi ce reprezintă dispozitivul de intrare în gamă, sunt ca opționale alte trei sisteme de infotainment din a treia generație a matricei modulare de sisteme a Grupului Volkswagen. În curând panoul digital de instrumente va intra în dotarea standard. Se poate face integrare wireless a dispozitivelor, cât și încărcare inductivă.

Are acest model îmbunătățiri aerodinamice?


Motivul numărul 6: aerodinamica. Coeficientul aerodinamic este de 0,30, ceea ce se traduce într-o optimizare cu 9% a performanțelor aerodinamice ale modelului. Acest lucru va duce implicit la o reducere a emisiilor.

Există opțiuni noi de culori pentru exterior?


Motivul numărul 7: noile culori. Gama pusă la dispoziție pentru Karoq cuprinde 9 culori exterioare. Dintre acestea, două sunt nou adăugate. Este vorba despre nuanțele metalizate Portocaliu Phoenix și Gri Graphite.

Cu toate astea, descrierile pot surprinde puțin din ce poate oferi o mașină. O mașină se simte cel mai bine atunci când este condusă.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro