Bucuresti

7 sfaturi rapide pentru rent a car

7 sfaturi rapide pentru rent a car

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
860

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Procesul de inchiriere a unui autoturism, in prima instanta, pare destul de simplu. Nu este chiar asa de simplu avand in vedere ca multi, din diverse motive, au ramas cu buza umflata si cu ochii in soare la biroul de inchirieri auto. Pentru a evita astfel de neplaceri este indicat sa apelati la firma de inchirieri masini Swiso Bucuresti, care va ofera o gramada de avanjate.

Pentru a evita o serie de inconveniente aparute in decursul inchirierii unei masini iata cateva sfaturi.

1. Primul aspect important si de urmat este rezervarea in avans a masinii. Astfel evitati neplacerea de a a junge la fata locului si de a nu avea ce masina sa luati. Cu cat mai din timp cu atat mai bine.
2. In functie de cate persoane sunteti si cate bagaje aveti, de cati kilometric intentionati sa faceti cu masina sau de locul unde va duceti, va puteti alege masina care sa va mula perfect pentru calatoria dumneavoastra.
3. Pentru a putea inchiria o masina de la o firma serioasa sunt nevoie de cateva documente necesare: un permis de conducere valid pentru categoria de masina aleasa, cartea de identitae sau un pasaport si un card de credit embosat cu ceva bani pe el.
In cazul in care nu ajungeti cu masina la ora programata pentru returnare se mai plateste o zi extra.
4. inchiriati un autoturism de clasa medie si cumparati cea mai buna asigurare posibila
5. Nu inchiriati masini de la aeroport, aici inchirierea este cu 10-30% mai mare ca in oras.
6. Planificati-va vacanta pentru ca s-ar putea sa nu aveti nevoie de o masina pe intrega perioada, desi cu cat este mai mare perioada de inchiriere cu atat veti obtine un pret mai avantajos.
7. In cazul in care suntei 4 sau chiar 5 persoane veti putea inchiria o masina mai mare sis a impartiti costurile.

Autor