Bucuresti

Spectacol omagial Azur si Generic: 30 de ani de activitate!

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
806

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 25 iunie 2009 19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Discutiile in care apar nume precum Azur sau Generic nu lasa loc de confuzii. Doua formatii ce au revolutionat muzica romaneasca la sfarsitul anilor ‘80 si inceputul anilor ’90, doua trupe ale caror albume se aflau in perioada respectiva in orice locuinta si ale caror slagare razbateau din fiecare masina.

Melodii care sunt si in acest moment ascultate cu placere de nostalgici, piese de bucurie sau jale, sentimente care i-au propulsat in inimile tuturor romanilor in perioada dinainte si dupa Revolutie.

Ne amintim de vremuri in care nu exista nicio petrecere, fie ea zi de nastere sau bairam fara "Mai intoarce, Doamne, roata", "Se marita Mona mea" sau "Banii n-aduc fericirea", vremuri in care autografele acestora se dadeau "pe sub mana".

"Reactia oamenilor era exploziva. Lumea dansa si canta cu noi. Era o nebunie totala. Mii de femei rupeau lanturile si urcau pe scena pentru autografe. Cine patrundea in culise se putea considera un om fericit", a declarat intr-un interviu recent liderul Dan Ciotoi, liderul Generic.

"Fratele meu", "S-a rupt lantul de iubire", "Banii nu aduc fericirea" sau "Maria-Maria" sau "Se marita Mona mea" sunt doar cateva dintre piesele pe care le puteti asculta pe data de 25 iunie 2009, incepand cu ora 20.00 la Amfiteatrul Centrului Cultural Mihai Eminescu (fost Teatru de Vara 23 August) din Parcul National, in cadrul unei reprezentatii de zile mari, unde totii bucurestenii cu suflet tanar vor reinvia hit-uri care nu au putut fi uitate.

Spectacolul pe care Vreau Bilet vi-l ofera sub forma unui concert omagial pentru cei 30 de ani de activitate ai trupelor Generic si Azur se va constitui intr-un show autentic, energizat de formulele originale ale trupelor ce au facut ravagii printre romani in perioada mentionata.