Bucuresti

A&D Pharma

A&D Pharma

Detalii

Adresa
Mogosoaia, Strada Ciobanului, nr. 133
Telefon
0213017474
Fax
0213017475
Web
https://www.adpharma.com
Social links
Categorie
Furnizori aparatura medicala
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1418

Voteaza & Distribuie

Prezentare

A&D Pharma Mogosoaia

A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera o platforma regionala de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business. Mediplus Exim este lider de piata in domeniul distributiei de produse farmaceutice si acopera intregul teritoriu al Romaniei, deservind farmacii si spitale.

Sensiblu este unul dintre cei mai importati actori ai pietei de retail farmaceutic romanesc si unul dintre cele mai valoroase branduri din Romania. Sensiblu este prezent in toate orasele de peste 50.000 de locuitori si are peste doua milioane de clienti fideli. Linia de business de Marketing&Sales ofera servicii de valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est. Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma achizitiei unor companii din Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori.

Divizia de Marketing&Sales functioneaza ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici producatori de medicamente care doresc sa inregistreze si sa comercializeze produse farmaceutice si dispozitive medicale in regiune. A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar in tarile unde activeaza, promovand produse si servicii de calitate atat la nivelul pacientilor, cat si in farmacii si spitale.