Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

A Vision of MERCURY, in premiera in Romania

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
773

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 26 octombrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Dupa succesul inregistrat de remarcabilul show „A Vision of ELVIS", seria spectacolelor tribut continua cu o reprezentatie de acelasi calibru: „A Vision of MERCURY" va avea loc vineri, 26 octombrie in Hard Rock Cafe.Protagonistul showului, Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta tinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in fata a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta.A Vision of Mercury a fost cap de afis in programul festivalului de anul nou, din Dubai, ce a fost urmarit de milioane de oameni, prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia.Iar recent, Joseph Lee a performat si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria lui Freddie Mercury, in Marea Britanie. Ceremonia s-a derulat in prezenta familiei lui Freddie Mercury si a chitaristului Brian May.


Cu privire la prestatia lui Joseph, mama lui Freddie declara: "Freddie a fost originalul, iar el si Queen erau cei mai buni. Dar acum, in acest secol, Joseph este cel mai apropiat lucru."Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.A Vision Of Mercury – un regal de hituri QueenSpectacolul "A Vision Of Mercury" va inseamna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury. Protagonistul showului, Joseph Lee spune: "va fi o searaexploziva, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: "We Are The Champions", "Somebody To Love", sau "A Kind Of Magic." Acestea, dar si multe alte piese cunoscute, vor rasuna pe 26 octombrie pe scena din Hard Rock Cafe.Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabilaa unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat saperformeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreazamemoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.Pentru A Vision Of Mercury sunt in vanzare doua categorii de bilete:Categoria VIP - 90 lei (intalnire si pozacu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)Categoria I – 60 lei – loc la masaRezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toatareteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sacomande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro