Bucuresti

Academia Ecvestra Mogosoaia

Detalii centru de echitatie

Adresa
Mogosoaia, Strada Zamfirei, nr. 23-29
Telefon
0721207798, 0767154460
Categorie
Centre de echitatie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
5182

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru de echitatie

Academia Ecvestra Mogosoaia - pensiune si antrenament cabaline, lectii echitatie, agrement si plimbari cu caii

Oferim servicii complete de crestere, ingrijire si antrenament pentru orice cabalina, fara a face discriminari. In cadrul Clubului puteti beneficia, la alegere de servicii de cazare, crestere si ingrijire si antrenement pentru calul/caii dumneavoastra, sau puteti opta pentru inchirierea cailor clubului.

1. Cazare:
- la sectiunea de cazare a cailor, puteti beneficia de urmatoarele servicii: boxa (spatiu de sedere) a cailor, in grajd spatios, luminat atat natural cat si arificial, confectionate din beton, cu grilaje de fier si usa partial din lemn, cu adapatoare mecanica proprie, jgheab de hrana fix, pardoseala de pamant special conceput pentru conditii bune si sigure ale calului.

2. Crestere si ingrijire:
- pentru serviciile de crestere si ingrijire, avand incluse serviciile de cazare in boxa de la pct 1, beneficiati si de serviciul de hrana si ingrijire a calului dvs. Hrana cailor este standard de 3 mese de furaje pe zi a cate 3 sau 4 kg/cal, 3 mese de cereale sau 2 mese de granule, ratie conceputa pentru fiecare cal in parte, asternut de talas cu sau fara paie in functie de nevoile fiecarei cabaline, servicii de curatenie a boxei si calului de doua ori pe zi. La acestea se mai asigura si iesirea la padoc/libertate o data pe zi.

3. Antrenament:
- aici puteti beneficia de serviciile de la pct 1, sau de la pct 1 si 2, plus antrenamentul calului in functie de nevoile acestuia si de cerintele proprietarului, de catre antrenori si sau instructori in functie de specificul cerut: antrenament de baza (miscarea si initierea calului cu deburaj sau fara), antrenament de initiere in sporturi ecvestre (curse trap, galop; concursuri de sarituri peste obstacole si sau dresaj si sau proba completa, atelaje, etc.), antrenament de persormanta in sporturi ecvestra (curse trap, galop; concursuri de sarituri peste obstacole si sau dresaj si sau proba completa, atelaje, etc.)

4. Inchirierea cailor clubului:
- reprezinta serviciul de inchiriere a cailor din clubul nostru, beneficiind de posibilitatea ca exemplarul respectiv sa fie ca si al dvs desi nu veti fi nevoiti sa il cumparati, aici puteti opta pentru oricare din serviciile de la pct 1, 2 si 3.