Bucuresti

Accesoriul fashion de neratat în acest an: brățara de picior

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
351

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Istoria brățărilor de picior este atât de segmentată încât se înțelege de ce nu este acel accesoriu fashion spre care să îți zboare gândul atunci când te gândești la bijuterii. Cu toate acestea, în ultimii ani a câștigat tot mai mult teren și o vedem agățată la piciorul modelelor de pe catwalk, la al vedetelor la plajă sau petreceri mondene și la al oricărei femei care își dorește să fie în trend. Vibe-ul pe care brățările de picior din argint îl dau purtătoarelor este unul exotic, de vacanță. Așadar, atunci când vrei să te deconectezi de grijile zilnice, accesorizează-te cu o brățară de picior și, de câte ori o vei privi, te vei teleporta în acele locuri frumoase la care visezi.

Brățări de picior din care să îți alegi preferata

Brățara de picior
nu mai este doar de un singur fel - cea împletită - ci selecția lor este mult mai diversificată acum: din argint, aur galben sau rose și chiar combinații de culori care se potrivesc oricărui outfit ai dori să le asortezi. Ele nu se mai poartă doar la plajă, ci și la birou, la plimbare sau la petreceri. Sunt atât de versatile încât le poți combina cu oricâte ținute dorești și la ocazii din cele mai diverse.

Iată câteva dintre modelele noastre preferate, însă pe site-ul Indira găsești o multitudine din care să alegi preferata ta:

Brățara de picior din argint Connected este perfectă pentru a ți-o cumpăra și a o face cadou unei persoane dragi din viața ta, pentru a-i arăta legătura puternică pe care o aveți. Astfel, de fiecare dată când fiecare dintre voi o veți privi vă veți aminti de prietenia minunată care vă leagă și vă va aduce un zâmbet larg pe buze.

Brățara de picior din argint Soft Pearl – Gold Plated este specială datorită combinației de sfere placate cu aur rose de 14 karate și perle de cultură, a căror juxtapunere dă jocul minunat de culori. O poți purta atât la o ținută smart casual, cât mai ales la una elegantă.

Brățara de picior din argint Raven cu Agată Neagră este una îndrăzneață datorită culorii sale care indică mister. Pietrele care o compun sunt naturale, cu înălțimea de 2 milimetri. Asortează-o unei ținute all black sau, dimpotrivă, all white, pentru a crea acel contrast care o va transforma în piesa centrală, indiferent de poziția sa pe corp.

Brățara de picior din argint Sundown, placată cu aur galben de 14 karate va aduce soarele în încăpere oricât de ploioasă ar fi ziua. Sorii care o formează nu au cum să nu fie plini de veselie și la fel va fi și moodul tău.

Brățara de picior din argint Rose Anchor va aduce marea la tine zi de zi. Culoarea sa deosebită - deoarece este placată cu aur rose de 14 karate - și simbolul ancorei te vor teleporta instant pe malul mării la apus.
Brățările de picior au acum rolul de a înfrumuseța outfitul pe de o parte și de a schimba starea celei care o poartă, de pe altă parte.

Pe lângă acestea, la Indira găsești bijuterii pe care să le porți atât zi de zi, cât și doar la ocazii speciale. Ce putem însă să îți garantăm este că nu te vei putea opri la una singură. Asta pentru că prețurile sunt atât de accesibile încât ar fi păcat. Alte bijuterii cărora nu le vei putea rezista sunt inele de argint care nu sunt doar simple, ci și acestea placate cu aur galben sau rose și astfel poți să le asortezi brățărilor de picior.

Un alt trend care prinde tot mai mult contur atunci când vorbim despre inele este acela de staking, în care poți alătura mai multe inele diferite atât ca material, cât și ca stil, pentru a crea un efect wow de fiecare dată. Avantajul acestui trend este că poți obține mereu și mereu un look fresh fără să depui extraordinar de mult efort.

Fii în trend și strălucește zi de zi cu bijuteriile care te definesc cel mai bine!