Bucuresti

Achizitii auto rulate, mai sigure, prin AutoDel

Achizitii auto rulate, mai sigure, prin AutoDel

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
55

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Achizitia unei masini nu este un pas usor de facut. Implica cateva aspecte legale si financiare. Ii streseaza pe unii aceste demersuri, caci din necunostinta de cauza pot fi pagubiti. Sunt celebre povestile celor care au cumparat masini la care ulterior au descoperit improvizatii. Sunt foarte bine cunoscute cazurile celor care au platit pentru masini la mana a doua cu mult mai mult fata de cat ar fi fost reala evaluare a acelor autovehicule.

Din teama de a nu face un pas gresit, unii prefera sa mearga la sigur cu AutoDel - cu pagina oficiala Autodelrulate.ro. Vorbim despre un dealer auto cunoscut, cu doua sedii, unul in Suceava si unul in Bucuresti. Detine parc auto impresionant, cu variante auto noi si rulate, unele disponibile chiar imediat spre vanzare. Iar serviciile sunt cu mult mai extinse.

AutoDel, un partener al celor care cumpara/vand masina second hand

Masina cumparata la mana a doua a devenit o moda din necesitate. Publicul consumator roman isi dadea seama ca isi permitea doar masini rulate. S-a indreptat spre acest sector si astfel a reusit sa impace nevoia de autovehicul cu faptul ca nu avea un buget disponibil prea mare. Insa second hand nu trebuie sa insemne atat de uzat, incat sa arate deplorabil. O masina la mana a doua este functionala, arata bine si cu ea mai puteti face mii de kilometri. Conditia este sa fie o masina intretinuta.

Cum deosebiti oferte auto intre ce este reclama mincinoasa si reala? Cum va puteti increde ca o masina la mana a doua este realmente una buna, asa cum aparent se prezinta? AutoDel verifica masinile, le inspecteaza, le imbunatateste si abia apoi le pune la vanzare.

Pentru cine doreste sa cumpere - fie ca este vorba de Volvo Sh Suceava, de o Toyota, Mazda sau alte marci - prin AutoDel se pot bucura de varietate de modele, preturi excelente, drive test gratuit.

Pentru cine doreste sa vanda: evaluarea masinii este facuta pe loc, banii obtinuti imediat, astfel incat pot fi continuate in acelasi loc si demersurile cu privire la noua achizitie. Exista si solutii de finantare mai complexe, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Lease back si buy back sunt doua programe despre care puteti obtine informatii de la echipa sau din pagina oficiala.

Masini la comanda

Intr-o maniera mai profesionala si sigura, clientul viziteaza showroom-ul si isi alege masina dorita. O poate verifica in amanunt, o poate testa gratuit. Daca ceea ce vede nu ii este totusi pe plac, poate comanda masina mult visata. Iar pentru asta nici nu trebuie sa se prezinte fizic la sediul AutoDel, ci poate initia acest proces din online.

Masina dorita va fi adusa la comanda, serviciile sunt personalizate, dupa caz, asistenta inclusa va ajuta sa inmatriculati sau sa rezolvat toti ce tine de partea legala pentru a deveni proprietari cu acte in regula a masinii in cauza.

Autovehiculul pe care il doriti, nou sau la mana a doua, poate fi regasit la AutoDel. Acest dealer va ofera servicii sigure, pentru achizitii auto pe masura.

Contact:
contact@autodel.ro
SUCEAVA
0374 006 007
BUCURESTI
0759 888 788

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306