Bucuresti

Acum este cel mai bun moment pentru a deveni însoțitor de bord!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Vizualizari
377

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Numărul de zboruri a fost într-o continuă scădere în ultimii doi ani. Iar cauza numărului mic de zboruri o știm cu toții: pandemia și restricțiile de călătorie impuse pentru a putea ține situația sub control.

Majoritatea țărilor lumii au impus anumite restricții de zbor, iar toate acestea au reprezentat o foarte mare provocare pentru companiile aeriene din întreaga lume. Având tot mai puține zboruri, companiile aeriene s-au văzut nevoite să renunțe la personal, pentru a reduce cheltuielile. Din fericire însă, toată această grea încercare aproape că a trecut.

Restricțiile au dispărut aproape în totalitate, așa că numărul de zboruri se apropie la normalitatea de dinaintea pandemiei. Iar odată cu reluarea zborurilor, a apărut și necesitatea de personal în rândul companiilor aeriene. Astfel, la ora actuală majoritatea companiilor aeriene atât din țară cât și de afară trec printr-un amplu proces de recrutare.

Nevoia de personal navigant poate fi o oportunitate excelentă pentru toți cei care își doresc un job în domeniul aviației, iar în rândurile următoare îți spunem și ție cum poți deveni însoțitor de bord. Dat fiind faptul că cererea de personal depășește cu mult oferta disponibilă pe piață, acum este cel mai bun moment pentru a lua în calcul urmarea unor cursuri de formare însoțitori de bord.

Cu Hi Wings poți deveni însoțitor de bord în doar 3 săptămâni


Trebuie să profiți numaidecât de această mare creștere a cererii de personal în domeniul însoțitorilor de bord. Cum poți face asta? Înscrie-te la cursurile de formare din cadrul școlii Hi Wings din București! Ai nevoie de studii pentru a deveni însoțitori de bord. Și chiar dacă există multe centre de formare însoțitori de bord, nu ar trebui să pierzi timpul cu orice școală, ci ar trebui să mergi la sigur alegând HiWings.

În primul rând, alegând școala Hi Wings, poți obține o carieră printre nori în doar 3 săptămâni. Nu este timp de pierdut, așa că înscrie-te acum și fără dar sau poate te vei convinge că a meritat să ne urmezi sfatul. Alege Hi Wings pentru că vei avea parte de toată pregătirea necesară pentru a putea obține o carieră în domeniul aviației.

Jobul de însoțitor de zbor necesită studii, să nu uităm asta. Drept urmare, HiWings îți oferă toate cursurile necesare pentru a te pregăti de această frumoasă meserie. Iar în final, vei obține atestatul de membru de echipaj de cabină. Amintim că acest document este absolut necesar pentru a putea ocupa un post de însoțitor de bord.

În doar trei săptămâni vei învăța teoria zborului, terminologia din domeniul aviației, medicina aeronautică și totodată vei susține o mulțime de exerciții practice într-un simulator partener din București. Mai mult decât atât, vei avea parte și de pregătirea necesară înainte de a participa la interviul de angajare.

Este o investiție pe care o vei recupera, cel mai probabil, din primele salarii. Și chiar dacă aceste cursuri de formare însoțitori de bord nu sunt tocmai ieftine, cu siguranță merită! Atât timp cât vei alege să colaborezi cu HiWings pentru a beneficia de ajutorul necesar pentru a deveni însoțitor de bord, totul este inclus în costurile plătite inițial. Acestea pot fi plătite chiar și în rate.

Atât vizita medicală cât și simulatorul sau chiar costurile pentru examinare din cadrul autorității sunt incluse în costurile inițiale. Plătești o dată iar mai apoi scapi de griji, având garanția că HiWings se ocupă de totul pentru tine.

Este cel mai bun moment pentru tinerii din România care își doresc o carieră printre nori. Drept urmare, nu ar trebui să stai pe gânduri și să aplici chiar acum pentru cursurile de formare însoțitori de bord organizate de HiWings.