Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Ad Libitum Voices

Detalii petrecere/concert

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
1054

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 16 decembrie 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Ad Libitum Voices

Dupa ce a participat la inaugurarea gradinii in 2021, grupul Ad Libitum Voices revine pe scena Alhambrei pentru un show spectaculos de pop-opera. Acest stil inseamna interpretarea unor cantece pop in maniera operei sau viceversa – transformarea unor fragmente de opera in interpretari stilizate ale muzicii usoare.

Inseamna, totodata, traditie si noutate - exact amestecul pe care il incurajam la Gradina Alhambra. Grupul este format din doi tenori, un bariton si un bas, cu o bogata activitate artistica si numeroase colaborari cu institutii din tara. Daca ii vei asculta pe scena Gradinii Alhambra, vei intelege de ce.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Concerte

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/