Bucuresti

Adapostul Mogosoaia

Detalii adapost animale

Adresa
Mogosoaia, Strada Muzelor, nr. 1
Telefon
0723541420, 0723899659
Social links
Categorie
Adapost animale
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2409

Voteaza & Distribuie

Prezentare adapost animale

Adapostul Mogosoaia

Adapostul de caini fara stapan din Mogosoaia a fost infiintat in 1979. Membrii fondatori sunt personalitati remarcabile ale societatii romanesti, care au reusit sa creeze Comitetul National al Protectiei Animalelor (CNPA) impreuna cu oameni de suflet, care au inteles ca dragostea pentru animalele aflate in suferinta trebuie sa devina o responsabilitate si un act civic.

Adapostul are o suprafata de 2000m2 – cu titlu de proprietate. A adapostit un numar variat de catei, existand un rulaj permanent. Cei care au putut fi dati spre adoptie au parasit adapostul, iar cei ramasi pana la sfarsitul zilelor au fost adapostiti, ingrijiti, iubiti. In ultimii ani am facut numeroase investitii, in limita fondurilor disponibile, astazi fiind un adapost modern. Are toate utilitatile necesare: hidrofor, curent electric, fose, vidanja, custi, acoperisuri, doua cabinete medicale (dotate cu tot ceea ce este necesar actului medical), post operatorii, depozite.

S-a obtinut o suprafata de 840m2 pentru indelungata folosinta. Avem un medic veterinar voluntar si asistenti care ne ajuta permanent. Actul medical si castrarile sunt in permanenta noastra atentie. Cateii nostri sunt in numar de 200, o parte foarte batrani, majoritatea fiind insa foarte tineri. Incercam sa-i dam spre adoptie reala si controlabila. Am acceptat in leasing o investitie in aceste utilitati, iar acum le achitam in termen de 3-4 ani cu rate lunare.