Bucuresti

Agentia imobiliara Regatta

Agentia imobiliara Regatta

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Bucuresti, Strada Alexandru Puskin, nr. 30
Telefon
0212329012, 0212329013
Fax
0212329012, 0212329013
Web
https://www.regatta.ro
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
3349

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

Agentia imobiliara Regatta Bucuresti

Infiintata in 1993, Regatta si-a castigat de-a lungul celor 18 ani de activitate reputatia de a fi cea mai specializata companie in domeniul serviciilor imobiliare. Prin serviciile variate si preformante Regatta a devenit leader de piata, fiind apreciata drept cel mai important brand romanesc din industria de real estate.

Regatta este structurata pe trei divizii majore: imobiliare, servicii financiare si property management, iar echipa este formata din cei mai buni profesionisti din domeniul imobiliar, cu o experienta de peste 15 ani in activitatea de intermediere si consultanta. Pe langa supraspecializarea in serviciile de intermediere si consultanta imobiliara rezidentiala, de birouri, spatii comerciale, Compania Regatta a castigat in ultimii ani o importanta cota de piata pe segmentul evaluarilor imobiliare.

Departamentul de Evaluari si Sudii de Fezabilitate al companiei Regatta s-a infiintat in anul 2006, fiind in prezent unul dintre cele mai eficiente departamente ale companiei, cu o activitate remarcabila in domeniul evaluarilor, prin realizarea a numeroase rapoarte de evaluare imobiliara, a echipamentelor si intreprinderilor dar si prin efectuarea pentru clientii companiei a celor mai profesioniste studii de piata, de oportunitate sau fezabiliate.