Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Agnes, aleasa lui Dumnezeu

Agnes, aleasa lui Dumnezeu

Detalii spectacol

Telefon
0213174101
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Nottara
Vizualizari
1450

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 28 mai 202419:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Agnes, aleasa lui Dumnezeu


Piesa dramaturgului american John Pielmeier vorbește azi, într-o distribuție de excepție, despre răni, salvare și, mai ales, despre credință. Un text ce se situează între murder mystery și thriller psihologic, Agnes, aleasa lui Dumnezeu este o poveste despre trei femei puternice, o psihiatră, o novice și o stareță, ce aparțin unor lumi fundamental opuse.

Nașterea și moartea neelucidată a unui nou-născut în incinta unei mănăstiri de maici este urmată de o investigație. Psihiatra Martha Livingstone caută, cercetează, încearcă să descopere și să înțeleagă dacă tânăra Agnes, supectată de crimă, este psihic sănătoasă. La rândul ei, stareța Miriam încearcă s-o protejeze pe Agnes și, mai ales, să protejeze ceea ce ea consideră a fi un miracol.

Montarea Sânzianei Stoican sondează cu finețe fragilitatea personajelor și convingerile lor, confruntate cu situații limită, invitându-i pe spectatori să se întrebe ce înseamnă să ajuți, să vindeci și să ierți, și cât de real este adevărul cuiva sau dacă există mai multe adevăruri.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro