Bucuresti

Ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele agricole?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agricultura este o activitate foarte importantă pentru supraviețuirea ființelor umane pe acest pământ. Acest lucru se reflectă în mod clar în faptul că agricultura este una dintre cele mai vechi activități ale omenirii. Termenul "agricultură" include atât cultivarea culturilor cât și domesticirea animalelor. Odată cu răspândirea cunoașterii celor mai avansate implementări s-au înregistrat progrese imense în răspândirea agriculturii precum și a producției agricole. Utilizarea mașinilor agricole, metodele științifice de cultivare și diversificarea culturilor au îmbunătățit producția globală de culturi agricole din întreaga lume.

De la tractoare la semănători și combine, agricultura modernă s-a dezvoltat și este acum mult mai eficientă și productivă datorită unei game de mașini. Pentru proprietarii de ferme în cadrul pieței competitive de astăzi, este din ce în ce mai important să se asigure o îngrijire constantă pentru a menține aceste mașini în stare de funcționare. De la întreținerea obișnuită până la verificările și inspecțiile anuale, o atenție deosebită este acordată acestor utilaje și pieselor lor de schimb.

Utilajele agricole sunt mai predispuse la deteriorarea cu ușurință a pieselor și a echipamentelor deoarece sunt concepute pentru muncă grea. Atunci când deții utilaje agricole este important să te gândești la accesibilitatea la piese și la tehnicieni locali în cazul problemelor cu echipamentul. În agricultură nu poți amâna niciun fel de recoltare, însămânțare și transport de produse doar din cauza problemelor tehnice. Dacă ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale agricole, indiferent ca este vorba de tractoare, semănători, combine, balotiere sau cositori poți achiziționa ceea ce ai nevoie de la AYF Piese Agricole.
Compania distribuie piese de schimb de înaltă calitate și care aparțin unor mărci de renume în sectorul agricol.

  • Așadar, piesele de schimb pentru tractoare aparțin următoarelor branduri: Case, David Brown, Deutz Fahr, Fendt, Fiat, Ford, John Deere, Landini, Massey Ferguson, New Holland, Renault, Same, Steyr.
  • Piesele pentru combine aparțin următorilor producători: John Deere, Claas, New Holland.
  • Piesele de schimb pentru semănători sunt produse de: Carraro, Gaspardo, Mascar, Monosem, Nodet.
  • Piesele de schimb pentru motoare aparțin celor de la Case, Cummins, Deutz, Ford, Iveco, John Deere, MAN, MWM, Mercedes, Perkins, Same, Steyr.