Bucuresti

Al Di Meola

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
1034

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 11 septembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Al Di Meola

Joi, 11 Septembrie 2008, ora 20:00

Sala Palatului


Amphitrion are onoarea de a prezenta pe data de 11 septembrie la Sala Palatului un concert al unuia dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, Al Di Meola.

Combinand pasiunea, inteligenta si o exceptionala tehnica, Al Di Meola este unul dintre cei mai proeminenti virtuosi ai jazului contemporan.

Artistul a explorat o varietate mare de stiluri, dar este remarcabil pentru lucrarile sale de jaz influentate de ritmurile muzicii Latino.

Al Di Meola este detinatorul celor mai prestigioase premii pentru chitara acordate vreodata unui chitarist din lume de catre cea mai bine cotata revista de specialitate, Guitar Player Magazine.

"In istoria chitarei, nici o alta figura nu a facut mai mult pentru a da instrumentului o maniera pur tehnica asa cum a facut-o Al Di Meola" a afirmat istoricul in chitara Robert Lynch; "Stapanirea deplina a diferitelor stiluri este pur si simplu uimitoare. Ma simt privilegiat ca am avut posibilitatea sa-i studiez lucrarile toti acesti ani."
Cu 21 de albume si nenumarate premii, dintre care 3 albume de aur, Al Di Meola a cantat alaturi de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean Luc Ponty si multi altii.

Pret/bilet
Categoria 1 : 200 RON
Categoria 2 : 150 RON
Categoria 3 : 100 RON
Categoria 4 : 75 RON
Categoria 5 : 50 RONBiletele pot fi achizitionate de pe Bilete.ro