Bucuresti

Alegeți rimelul potrivit pentru ochi

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1049

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Visul oricărei femei este să aibă gene lungi și voluminoase, iar pentru aceasta, aveți nevoie de un rimel de înaltă calitate, care să corespundă în totalitate cerințelor și să ofere o privire expresivă. Pentru că rimelul este un mijloc cosmetic foarte popular și care cu siguranță nu lipsește din trusa cosmetică a unei femei, producătorii au lansat un sortiment bogat de mascara, astfel încât fiecare femeie să-și poată alege produsul mult dorit și potrivit, ce va contribui la realizarea unui machiaj impecabil.

Tipuri de rimel

  • Cu efect de volum

Sarcina acestui tip de produs este de a conferi volum genelor. Efectul este oferit datorită texturii dense și a componentelor speciale - micro-granule de ceară, silicon, parafină. De obicei, rimelul are o pensulă cu peri groși, care ajută la distribuirea uniformă a mijlocului cosmetic. De asemenea, pensula separă fiecare fir și nu lipește genele, iar după aplicare, acestea devin mai voluminoase și expresive.

  • Cu efect de alungire

Compoziția rimelului include microfibre de mătase, datorită cărora are loc efectul de alungire. Pensula în formă de spirală, cu peri lungi, va distribui perfect mascara pe gene și va oferi acestora un aspect cu adevărat impresionant.

  • Rezistent la apă

Acest tip de rimel https://makeup.ro/categorys/23466/ este ideal de a fi utilizat atunci când mergeți la plajă, bazin, sau în condiții meteorologice nefavorabile, precum ploaie, lapoviță, etc. Dar menționăm faptul că acest tip de rimel nu poate fi utilizat în mod constant, doar dacă este necesar pentru a proteja machiajul ochilor de umezeală. Datorită faptului că are în compoziție substanțe sintetice - diverse tipuri de ceară, rășină specială, coloranți, polimeri, cu o utilizare frecventă, poate afecta grav starea genelor.

  • Cu efect terapeutic

Acesta arată ca un gel incolor, fiind perfect pentru întărirea genelor. Compoziția se bazează pe un conținut ridicat de vitamine, oligoelemente, proteine, uleiuri nutritive, filtre ultraviolete, keratină, lanolină, ulei de ricin și alte componente utile. De obicei, acest produs cosmetic se aplică înainte de culcare, pe genele curate.

  • Pentru ochi sensibili

Acest remediu este potrivit pentru ochii cu sensibilitate crescută. Datorită compoziției sale echilibrate cu un nivel scăzut de conservanți, acest produs nu se sfărâmă, nu provoacă alergii, iritații și roșeață pe membrana mucoasă a ochilor. Acest remediu este potrivit chiar și cu utilizarea constantă a lentilelor de contact. Rimelul trebuie să fie testat oftalmologic.

Atunci când alegeți un rimel, luați în considerare efectul pe care doriți să-l obțineți. De asemenea, acesta trebuie să respecte standardele oftalmologice internaționale și să fie complet sigur. Mirosul produsului nu trebuie să fie înțepător sau neplăcut. În mod ideal, rimelul nu miroase deloc - sau aroma este una plăcută și discretă.