Bucuresti

Alexandra & Alec

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
667

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 10 octombrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert


ALEXANDRA & ALEC Live la Deja Fu
Sambata, 10 octombrie, de la ora 20.30 trupa pop-rock Alexandra & Alec (www.myspace.com/alexandraalec) sarbatoreste 10 ani de muzica printr-un concert la Deja Fu (Bd. Ferdinand, nr. 53-55, Bucuresti).

Pretul unui bilet este 15 lei.
Povestea...

In august 2009 a aparut primul videoclip al trupei Alexandra & Alec, "La cafea", dupa un an si jumatate de concerte, emisiuni si sesiuni de studio. Putina lume stie insa ca visul celor doi de-a face muzica a inceput in urma cu zece ani:


Pe 10 octombrie 1999,Alexandra Ivan compunea primul ei cantec ("No quiero olvidar") la Oradea, marcand inceputul unei calatorii ce inseamna pana in acest moment 20 de caiete pline, peste 500 de compozitii, colaborari cu Morandi, Foisorul de Foc si Neylini.

In aceeasi perioada, la Roman, Alec Sandor lua primele lectii de chitara de la prof. Silviu Dumitriu. In 2008, la putin timp dupa ce incepuse sa lucreze in studio cu Alexandra, artistul a sustinut un jam session alaturi de Trond Holter (Wig Wam). In paralel cu activitatea trupei Alexandra & Alec si lectiile de chitara pe care le preda la randul lui, Alec isi pregateste proiectul solo.


Videoclip "La cafea":http://www.youtube.com/watch?v=UL8Zv6O7w6g