Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Alexandra Rîpeanu

Alexandra Rîpeanu - Professional Make-Up

Detalii make-up artist

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Vitan
Telefon
0755298971
Social links
Categorie
Make-up Artisti
Modificat
acum 9 ani si 5 luni
Vizualizari
1447

Voteaza & Distribuie

Prezentare make-up artist

Make-up artist profesionist, cu studii realizate la o renumita scoala de profil din Romania, realizez machiaje pentru mirese/nunti, pereceri, ocazii speciale, machiaj corector, pentru sedinte foto, beauty&fashion, machiaj TV, corectie si stilizare sprancene, aplicare gene false din par natural.
Folosesc produse profesionale de make up: Make-up Atelier Paris, Make Up For Ever, M.A.C., Make-Up Studio, Stage, Ben Nye, Urban Decay, Parisax Professional etc. Produsele de machiaj pe care le folosesc fac parte din game de ingrijire adecvate tipului tau de piele, sunt profesionale, waterproof unde este cazul, astfel vor asigura rezistenta machiajului tau pe durata intregului eveniment.
Machiajul include: stilizarea sprancenelor in functie de forma fetei, efectuarea machiajului potrivit, aplicare gene false din par natural, fixarea machiajului, consiliere in beauty si deplasarea la domiciliul clientei.
Pentru mai multe detalii, portofoliu si programari, vizitati:
http://www.facebook.com/AlexandraCRProfessionalMakeUp
http://catrinelalexandra-make-up-artist.blogspot.ro
Locatia: Bucuresti, atat la domiciliul clientei, cat si la saloane de infrumusetare.

Mi-am început activitatea de make-up artist din pură pasiune pentru tot ceea ce înseamnă frumos. In fiecare zi descopăr cu entuziasm lucruri noi, învăţ şi mă perfecţionez continuu. Investesc mult timp în munca şi în cariera mea deoarece îmi place să fiu la curent cu ce se întâmplă în acest domeniu. Iubesc această meserie, iar faptul că pot face femeile să se simtă frumoase în pielea lor îmi dă cea mai mare satisfacţie.
Machiajul este o artă complexă care necesită dedicare, implicare, creaţie, imaginaţie şi, nu în ultimul rând, profesionalism! Personal, îl consider o modalitate de a te decoperi, de a-ţi pune în valoare tot ce ai mai bun şi mai frumos, de a-ţi hrăni sufletul şi mintea, de a-ţi da încredere în forţele proprii. O femeie care ştie că este frumoasă are o cu totul altă atitudine, este mai încrezătoare şi mai puternică, zâmbeste cu sufletul şi se simte fericită!
Orice femeie poate fi frumoasă prin utilizarea corectă a produselor de make-up; machiajul nu înseamnă o simpla mască purtată pe faţă, el presupune accentuarea frumuseţii naturale prin jocul armonios cu lumini, umbre, culori şi texturi.

Lucreaza la

Fara poza