Bucuresti

Altgrad Auto

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 425-431
Telefon
0213149411
Web
https://www.altgradauto.ro
Social links
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2602

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Altgrad Auto Bucuresti

Piese auto noi pentru autoturisme si autoutilitare europene Ford. Societatea se afla in Bucuresti la iesirea pe autostrada Bucuresti – Pitesti in dreptul podului fiind foarte usor de ajuns pentru clientii din oras. Avem posibilitatea de a livra oriunde in tara in timp record cu serviciul de curierat rapid. Distributia pieselor se face cu resurse proprii sau prin firme de curierat rapid. In momentul de fata avem saptamanal 2 transporturi de marfa importata martea si joia, constand in repere originale sau repere sub licenta. Pentru clientii din tara asiguram transportul prin firme de curierat rapid iar in functie de valoarea comenzii asiguram transportul gratuit al pieselor catre destinatie in 24 de ore.

Toate piesele comercializate de firma noastra au certificari ISO 9001 si ISO 9002. Politica firmei se orienteaza catre anticiparea dorintelor clientilor, carora le putem oferi intotdeauna produsul de care au nevoie, piese originale de la producatorii de prim montaj cat si din stocul propriu sau prin livrare rapida import Germania in decurs de 3- 5 zile de la comanda ferma.

Principalul nostru tel este obtinerea raportului ideal al calitatii, serviciului si pretului accesibil, rezonabil. Consultanta clientilor in alegerea celei mai bune variante pentru cerere facuta. Ofertele noastre inglobeaza urmatoarele 3 tipuri de oferta: oferta pentru repere de origine, oferta pentru repere sub licenta raport calitate pret maxim, cele mai ieftine repere pentru piese cu certificare ISO si bineinteles cu garantie. Toate produsele comercializate de firma noastra ALTGRAD AUTO beneficiaza de garantie intre 6 luni si 24 luni in functie de reper daca se monteaza la un service autorizat RAR.

Orar

Luni - Vineri: 11:00 - 18:00