Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Amanta de la pranz

Amanta de la pranz

Detalii spectacol

Telefon
0724304593
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul InDArt
Vizualizari
407

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 9 februarie 202319:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Amanta de la pranz

Este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarnă rece. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția/ soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei. Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro