Bucuresti

Amaryllis By Laura

Amaryllis By Laura

Detalii florarie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Popa Soare, nr. 68
Telefon
0721133944, 0723648655
Web
http://www.amarillis.ro
Categorie
Florarii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2376

Voteaza & Distribuie

Prezentare florarie

Amaryllis By Laura Bucuresti

La Amaryllis By Laura transformam alegerea florilor intr-o experienta unica si placuta! Suntem incantati si ne face placere ceea ce facem iar arma noastra este ca stim intotdeauna ceea ce vi se potriveste si stim exact florile care reflecta personalitatea si stilul Dumneavoastra indiferent de evenimentul pe care il sarbatoriti si in deplina cocncordanta cu preferintele personale si locul desfasurarii.
Avem o experienta de peste 10 ani si am lucrat exclusiv pentru evenimente cu caracter privat si/sau corporate. Lucram si va invitam intr-un ambient cald si placut pentru discutii linistite pe marginea alegerii aranjamentelor florale de care aveti nevoie, va punem la dispozitie cataloage pe care le puteti rasfoi in voie si intr-o singura intalnire toate detaliile sunt puse la punct, inclusiv orele si locurile de livrare, pentru ca evenimentul pe care urmeaza sa-l sarbatoriti sa fie unul perfect!
Tinem pasul cu tot ceea ce inseamna tendinte, moda si chiar tehnici noi in floristica, ne informam permanent, avem stabilite contacte si facem schimb de experienta cu floristi din alte tari.

Filtre florarie

Servicii oferite: Buchete de mireasa, Flori la bucata, Livrare la adresa