Bucuresti

Amenajarea salonului de infrumusetare: ucenici pentru frizerie, scaunul confortabil si ambianta placuta, lucruri esentiale in saloanele moderne

Amenajarea salonului de infrumusetare: ucenici pentru frizerie, scaunul confortabil si ambianta placuta, lucruri esentiale in saloanele moderne

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Target Web
Vizualizari
75

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deschiderea unui salon de infrumusetare este o idee de afacere minunata in conditiile in care fiecare dintre noi ne vedem nevoiti sa apelam periodic la serviciile acestora, aspect ce o transforma si intr-una foarte profitabila. De la proiect si pana la deschiderea propriu-zisa insa este o cale destul de lunga de strabatut si de pasi esentiali peste care nu este recomandat sa se treaca in viteza.

Profitabilitatea unui salon de infrumusetare insa depinde si de indemanare, pasiune si investitii, de aceea de multe ori, succesul nu este un lucru ce va aparea concomitent cu lansarea, ci este nevoie de timp. Vremea saloanelor lipsite de orice personalitate si culoare a apus de foarte multa vreme si chiar daca pare un aspect lipsit de orice fel de sens, in realitate clientii pun in prezent foarte mare pret pe modul in care sunt tratati.

Amenajarea si dotarea unui salon de infrumusetare depinde intr-o foarte mare masura de bugetul disponibil, insa exista cateva lucruri care ar trebui sa se regaseasca in cadrul oricarui salon de infrumusetare modern. Astfel, daca ai luat decizia de a deschide un salon de infrumusetare, iata cateva lucruri carora este recomandat sa le acorzi atentie!

Scaunul pentru salon

Scaunul pentru salonul de infrumusetare reprezinta un produs cu o importanta deosebita atat pentru confortul clientului, cat si pentru usurarea activitatilor pe care le ai de desfasurat in cadrul acestuia. Din acest motiv, este recomandat sa investesti intr-un scaun cat mai performant, chiar daca investitia initiala poate fi ceva mai ridicata. Daca un client este pus in situatia de a sede pe un scaun inconfortabil pentru zeci de minute sau chiar mai mult, aceasta experienta cu certitudine nu o va uita prea curand.

Ucenici pentru frizerie

Ucenicii pentru frizerie sau in limbajul colocvial dulapioarele special concepute pentru saloanele de infrumusetare sunt produse care te pot ajuta sa iti organizezi mult mai bine ustensilele de lucru dar si activitatea. In plus, acestia pot fi mutati cu usurinta oriunde este nevoie, fapt pentru care merita sa investesti din plin in ucenici pentru frizerie atunci cand iti doresti ca totul sa fie cat mai bine organizat. Acestia trebuie sa se regaseasca intr-o armonie cromatica si de design cat mai buna cu restul pieselor de mobilier ce se regasesc in cadrul salonului. Acest aspect insa nu ar trebui sa treaca utilitatea pe un plan secundar in procesul de selectie.

Ambianta placuta

Chiar daca lucrul ce va prezenta cel mai mare interes pentru client va fi calitatea serviciului oferit, modul in care il faci sa se simta atunci cand isi asteapta randul sau cand ii oferi serviciul de infrumusetare solicitat, este un aspect ce il poate determina sa revina. In ceea ce riveste ambianta salonului, trebuie sa stii ca ai posibilitati aproape nelimitate prin care poti oferi culoare si stil incaperii in care se afla salonul. De la muzica ambientala si pana la culori care mai de care mai indraznete, toate acestea se pot regasi in prezent intr-un salon modern. Asigura-te insa ca acordurile cromatice create se potrivesc cu stilul salonului, pentru ca este destul de simplu sa transformi totul intr-un kitsch.