Bucuresti

"Animal Techhouse" by Mike Vath

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Vizualizari
781

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 19 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert"ANIMAL TECHHOUSE"

Joi, 19.11.09 – Club Fabrica, Bucuresti

Sambata, 21.11.09 - Club Opium, BacauMIKE VÄTH (Livebeats, Zürich)THE MODEL (Gigolo, Bucharest)Proiectii video - live:

FLOMOTION (Partysan.net)


Incepi sa te intrebi cu ce este motivat secretul familiei Vaeth.

In timp ce Sven Vaeth se plimba in turnee mondiale, transformand muzica club in vibratia Stadion, folosindu-se de talentul sau pur si proeminent, Mike Vaeth s-a afundat in arta digitata, astfel redefinind definitia sunetului de club. Cu usurinta a atins locul 1 a topurilor de pe Myspace musiccharts, astfel cucerindu-si rezidenta in cateva cluburi cu profil inalt si si-a definint propria formula muzicala – o briza proaspata de mix din electro, tehno si o sclipire de minimal.Agentia creativa ABUNDANT Media va prezinta:

"ANIMAL TECH HOUSE" by MIKE VAETH

Pentru prima data in Romania. 2 intalniri vor lumina peisajul, avand in vedere faptul ca geanta lui Mike este plina de "floorteasers", materiale ce agita spiritele in ring precum Bassflirts si Soundlayers (straturi de sunete). Intrebare! Care ar fii artistul potrivit pentru a fi plasat langa podiumul lui Mike Vaeth?Abundant a gasit raspunsul:Romania´s No.1 THE MODEL.

The Model este o vibratie cool stil "pokerface" care duce audienta intro calatorie de la electro tech la infuziuni industrial. Nu ne surprinde ca Dj Hell la semnat pe THE MODEL, sub sigla Gigolo Records, cand a asistat la un set de la The Model.Pentru a completa pachetul de divertisment, artistul vizual vj FLOMOTION transforma sunetul in imagine. Cine a vazut colaborarea Mike Vaeth & Flomotion pentru casa de discuri DATAPUNK stie ca acesti artisti reuniti fac ravagii.Daca esti cel ce cauta viata de noapte, sisteme audio explosive, si o seara lunga si piperata, pune-ti in agenda aceste date si vino in oras pentru o experienta club unica oferita de Abundant Media.


Joi 19 Noiembrie

Ora 23:00

Intrarea 25lei / 30 lei dupa ora 00:00