Bucuresti

Arca Mondo Chim

Arca Mondo Chim

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Ilioara, nr. 15
Telefon
0723666441, 0722404983
Web
https://www.arcalux.ro
Categorie
Industrie chimica
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1901

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Arca Mondo Chim Bucuresti

“Ideea de a realiza produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si tot o data sa spele bine, apare din momentul în care cautând produse de acest gen pe piata nu gaseam nici o solutie care sa satisfaca aceste cerinte. Odata cu aparitia primului copil în familia mea nevoia s-a accentuat. Am decis sa realizez eu aceste produse, atât pentru familia mea cât si pentru cei interesati si atenti la aceste aspecte. Din 2002, de la înfiintare, compania a produs detergenti de cea mai buna calitate.

Comunicarea este cea mai importanta în tot ceea ce facem. Prin produsele noastre suntem alaturi de clientii nostrii întreaga zi din momentul trezirii si pâna seara la culcare. Zilnic avem nevoie de produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Pentru ca traim într-o comunitate avem nevoie si de produse destinate comunitatii, Arca Lux are o gama întreaga de produse destinate institutiilor, firmelor de curtenie, etc.

Nevoia s-a transformat in pasiune - acum oferim si produse destinate sectorului profesional/industrial. Create cu aceeasi grija fata de mediul înconjurator si atente cu nevoile specifice fiecarui domeniu, aceste solutii sunt concepute ca si cum ar fi destinate ingrijirii unui copil.”

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00