Bucuresti

Articole de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente industriale

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
667

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Producătorii de echipamente industriale și comerciale sunt deseori interesați de articolele de înaltă calitate și fiabilitate care servesc producției și condițiilor specifice de servicii. Ne referim la roțile și rolele industriale, la produsele standardizate, care pot fi testate și achiziționate, și care sunt necesare în aproape fiecare industrie, pentru asigurarea mobilității, a transportului diferitelor încărcături și echipamente de orice fel.

Cei care urmăresc astfel de produse sunt producătorii de:

  • cărucioare de cumpărături
  • echipamente pentru produsele alimentare
  • mobilier (ex. scaune)
  • echipamente mecanice
  • schele
  • containere
  • echipamente de depozitare
  • echipamente comerciale.

Criterii de selecție pentru roți și role industriale Întotdeauna structura acestor produse este importantă în alegerea lor. Trebuie să se țină cont de specificul și caracteristicile de producție, de interacțiunea lor cu suprafețele pe care rulează, de interacțiunea cu restul echipamentului, de condițiile și modul de funcționare a unității de transport. Mecanismul de blocare contează foarte mult deoarece cu ajutorul acestuia se poate utiliza cât mai eficient echipamentul respectiv. De exemplu pentru spitale se folosesc dispozitive de transport cu roți silențioase, cu sistem de frânare, cu role cu blocare și pedală, cu mecanism de siguranță care va putea fi acționat prin simpla apăsare cu piciorul.

Alți parametri importanți în alegerea produselor sunt: înălțimea dispozitivului, lățimea benzii de rulare, capacitatea de încărcare (în kg), diametrul exterior și altele. Desigur printre parametrii tehnici se numără și cei legați de funcționalitatea produselor, acestea pot fi de exemplu cu frână sau fără frână. În ceea ce privește materialele, acestea trebuie să fie de calitate înaltă, pentru că doar așa se poate avea un produs care să dureze în timp. Producătorii oferă combinații speciale de materiale pentru role și roți industriale, din care fac parte: cauciucul, poliamida, plasticul, poliuretanul, aluminiul, fonta, oțelul inoxidabil.

În general, cărucioarele din supermarketuri au roți pivotante, din oțel de înaltă calitate. Culoarea pentru materialele din cauciuc și poliuretan poate fi diferită: albă, gri, maro, neagră, albastră. Dacă scopul principal este achiziționarea unor roți industriale care să servească unui echipament mobil și care să funcționeze adecvat sub diferite sarcini, atunci va trebui ca acestea să fie realizate din materiale foarte bune, de înaltă rezistență și calitate.

Rezistența la uzură și capacitatea de încărcare sunt câteva proprietăți sau avantaje de care se ține cont în achiziționarea produselor. Pentru uzinele chimice sau alte medii dure sunt indicate roțile din oțel inoxidabil care rezistă la sarcini grele, la variații de temperatură și alte condiții speciale. De asemenea, contează și rezistența produsului la medii agresive, dar și ușurința de mișcare sau buna manevrabilitate a acestuia. Astfel de avantaje sunt de dorit mai ales dacă produsele achiziționate sunt folosite în industria chimică sau în industria alimentară. Ușurință de mișcare pe majoritatea suprafețelor o are cauciucul dar nu este indicat pentru mediile unde poate intra în contact cu lichide agresive, pentru că există riscul de deteriorare a acestuia.

Cauciucul este ideal pentru rolele industriale destinate scaunelor și mobilierului cu roți, care sunt potrivite pentru diferite suprafețe: parchet din lemn, covor, linoleum, marmură, vinilin, ciment și altele. Un criteriu de care țin cont clienții este și designul, ei caută produse cu un design interesant, de înaltă precizie. Îndeosebi gama de role industriale pentru mobilier trebuie să se remarce prin calitate dar și printr-un design adecvat mobilei de birou sau din spațiul de locuit.

Desigur se ține cont de buna fiabilitate a produselor dar și de preț. Clienții urmăresc ca prețurile să fie rezonabile și solicită produse de înaltă calitate. Indiferent de cât de vastă este gama de produse, consumatorii nu vor avea dificultăți în achiziționarea roților și rolelor industriale pe care le doresc deoarece parametrii tehnici ai fiecărui produs în parte sunt indicați în mod clar și aparțin unui anumit grup ce poate fi ușor diferențiat de restul articolelor oferite spre comercializare.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent