Bucuresti

Asigurari online si garantii extinse pentru clientii Quickmobile!

Asigurari online si garantii extinse pentru clientii Quickmobile!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
72

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Quickmobile.ro se remarca ca fiind cel mai rentabil magazin de gadget-uri precum tablete, laptop-uri si telefoane smartphone. Acest magazin ofera asigurare casco online, garantie extinsa, pachete VIP si multe alte servicii. Asigurarea pentru smartphone, asa cum sugereaza si numele, este comparabila cu asigurarea normala. Stii cum este asigurarea pentru masina? Este mai mult sau mai putin acelasi lucru!

Pentru o suma mica, care este in general unica si, in cazuri rare, este recurenta, dispozitivul vostru este acoperit de asigurare. Pe baza contractului si a politei oferite de firma de asigurari, va puteti asigura telefonul in caz de furt, cadere, daune accidentale, incendiu, lichide si multe altele.

Acest tip de asigurare poate fi achizitionat si online si, adesea, acestea sunt cele mai convenabile atat in ceea ce priveste acoperirea, cat si preturile. Avantajele unei asigurari pentru telefonul mobil sunt multe. Cele mai frecvente sunt urmatoarele:

Mai multa liniste sufleteasca: un telefon mobil asigurat va permite sa „dormiti linistit”, deoarece veti fi protejat in aproape toate circumstantele negative care, din pacate, se pot intampla:

Ce s-ar intampla daca smartphone-ul v-ar fi furat astazi? Ce se intampla daca, in schimb, ajunge in apa? Ce se intampla daca a cazut pe partea laterala a ecranului, deteriorandu-l? Cel mai probabil va trebui sa platiti sume foarte mari pentru a repara telefonul, deoarece garantia nu acopera aceste situatii!

Reparatii ultrarapide: foarte des, companiile de asigurari pentru smartphone-uri prevad perioade foarte scurte pentru reparatii. Veti avea prioritate in cazul oricaror reparatii, astfel incat sa va puteti recupera telefonul intr-un timp mai scurt decat media!

Asistenta nonstop: cele mai bune asigurari ofera posibilitatea de a notifica furturile si daunele 24 de ore din 24, rezultand reparatii / rambursari mai rapide.

Abonament online rapid: cele mai bune politici pot fi abonate direct online, cu cateva clicuri si in cel mai scurt timp. In plus, este adesea posibil sa platiti prin carduri, PayPal si alte sisteme foarte convenabile.

Acestea sunt doar cateva dintre principalele beneficii care ii determina pe oameni sa isi protejeze telefonul mobil. Acum a devenit o practica raspandita si, intr-adevar, in cazul telefoanelor noi este aproape obligatoriu, deoarece va permite sa economisiti cateva sute de euro in viitor! Daunele accidentale sunt toate cele care nu deriva din defecte de fabricatie sau probleme intrinseci ale telefonului mobil. In practica, acele daune sunt din vina voastra sau din vina unui tert, dar nu sunt „vina telefonului mobil”.

Un exemplu? Caderea! Multi oameni au aceasat problema si acest lucru poate duce, in cele mai bune cazuri, la urme si zgarieturi, pana la spargeri reale ale afisajului, corpului, tastelor etc. Daunele se pot ridica adesea la cateva sute de euro. In aceste cazuri, vina este a posesorului, deoarece paguba vine din neatentie, dintr-un moment de neglijenta, dintr-o uitare etc. Partea buna este ca asigurarea pentru smartphone va acopera in toate aceste cazuri!

Daunele accidentale care pot fi acoperite de asigurare sunt uriase. Dupa cum am spus deja, caderea este unul dintre cele mai frecvente evenimente, deoarece utilizam smartphone-ul practic peste tot, in orice situatie, in diferite momente etc. Caderea poate provoca daune, cum ar fi afisajul crapat, carcasa si cadrul deteriorate, zgarieturi, parti rupte sau detasate, deteriorarea hardware-ului intern si multe altele.

In unele cazuri, deteriorarea poate fi doar estetica, in timp ce in altele poate fi mai grava, deoarece poate modifica functionalitatea normala a smartphone-ului. Daca analizam toate aspectele, este avantajos sa facem asigurare pentru telefoane, deoarece nu va trebui sa ne gandim niciodata de doua ori, inainte de a scoate telefonul din casa.

Quickmobile ofera o multime de produse in premiera si servicii de top in materie de asigurare si garantii extinse!