Bucuresti

Atelier de design de interior

Atelier de design de interior

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
481

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 22 aprilie 201519:00 - 21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Atelier de design de interior
Ce ?
Atelier de design interior - cum să-ți identifici stilul preferat pentru casa ta
În cadrul acestui atelier ai să înveți cum să identifici stilul care ți se potrivește acasă. De ce e important acest lucru? Pentru că este esențial să-ți identifici visul, adică să știi ce-ți place. Pașii următori ar fi planul, făcut pe baza visului și apoi implementarea lui acasă. Hai să ideintificăm dincolo de stiluri, visurile tale. Cum facem asta? Păi o să decupăm imagini preferate de tine din reviste și o să le lipim pe un panou de carton. Dar nu oricum, ci doar cele care se potrivesc între ele. Eu am să te ajut cu interpretarea și am să-ți spun de ce le-ai ales și cum ai putea recrea decorurile la care visezi acasă la tine.
Cu cine?

Cu Adela Pârvu - Sunt blogger pasionat de amenajări de casă și grădină, dar munca mea se bazează pe 15 de ani de experiență ca jurnalist specializat în domeniul designului interior și al peisagisticii. Îmi place să observ, să cercetez și să găsesc răspunsuri la dilemele legate de casele noastre, dar mai ales îmi place să-i provoc pe români să aibă curajul să-și facă locuința așa cum doresc și visează cu banii de care dispun. De aia spun pe blog : O viață avem? Colorată să fie!

Cu ce?
Fiecare va pleca de la atelier cu propriul lui panou pe care va avea imaginile casei la care visează, așa că dacă ai poze preferate e bine să le aduci. Evident, tipărite pe hârtie.