Bucuresti

Atelier de Fundraising – 5 paşi pentru o campanie de succes

Atelier de Fundraising – 5 paşi pentru o campanie de succes

Detalii eveniment

Telefon
0213213022
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
540

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 aprilie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vrei să salvezi Lumea? Fă-o ca un profesionist! Din 13 aprilie, te așteptăm la Atelierul de Fundraising să înveți, de la Anca Dimulescu, cei 5 pași necesari unei campanii de succes.

Lectorul, om de comunicare cu experiență consistentă în fundraising, îți pune la dispoziție toate uneltele necesare construirii unei campanii reușite.

Te aşteaptă 5 sesiuni amuzante şi antrenante, toate cu scopul de a-ţi oferi răspunsuri la întrebările pe care le ai referitor la fundraising. Înveţi să-ţi fixezi obiectivele ţinând cont de tipul campaniei tale, afli cum îţi identifici corect publicul, cum i te adresezi, cum formulezi mesajul, ce instrumente de comunicare poţi folosi cu buget redus. Primeşti informaţii valoroase despre comunicarea în online şi schiţezi, cu ajutorul lectorului, un plan financiar.

Temele întâlnirilor sunt:
1. Ce este fundraising-ul? – o scurtă istorie. Cum sunt oamenii din fundraising? Evaluarea propriilor aptitudini. Exemple de campanii de fundraising de succes.

2. Ce fel de fundraiser vrei să fii? Ce transmiţi? Cum îţi formulezi mesajul?

3. Cine sunt sponsorii şi donatorii cei mai potriviţi pentru organizaţia mea? Cele mai eficiente forme de finanţare. Exerciţiu pe propria cauză pentru a vă ajuta să identificaţi cea mai eficientă formă de strângere a fondurilor.

4. Comunicarea în fundraising în mediul online: de la site până la social media. Organizarea de evenimente: de la cele mai profitabile, până la cele pe care le puteţi implementa, realist.

5. Prezentarea planului financiar. Recapitulare şi întrebări

Atelierul are loc în seri de vineri, începând din 13 aprilie, săptămânal, de la 19.00 la 21.00. Întâlnirile se desfășoară la sediul Fundației Calea Victoriei, pe str. C. A. Rosetti 47, et. 1.