Bucuresti

Atelier de design floral: Happy Birthday Flower Cake

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1084

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 10 iunie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

FLOWERS GARDEN
TEMA ATELIERULUI

Pe 5 iunie 2012, Flowers Garden aniverseaza 2 ani de cand organizeaza atelierul de design floral din Bucuresti.

Cu 36 de ateliere, multa pasiune pentru flori, entuziasm si tenacitate, echipa Flowers Garden a contribuit la dezvoltarea designului floral din Romania; pe de o parte, schimband destine profesionale, pe de alta parte, oferind o alternativa deosebita de petrecere a timpului liber.

In functie de anotimp si de suportul folosit de-a lungul vremii, atelierul a oferit o tematica diversa: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, mini gradina de vara, pomisor din flori, cos de Paste, coronita de Craciun etc.

Atelierele Flowers Garden vor continua sa promoveze designul floral pentru a cultiva gustul estetic, dar si pentru a invata despre viata florilor: cat rezista si cum se pot pastra in conditii optime, cum se armonizeaza unele cu celelalte si ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.

Pentru aceasta editie festiva, Flowers Garden propune ca tema un tort din flori si a pregatit fiecarei participante doua premii: ultimul numar al revistei Florists Only – prima revista de design floral din Romania – si un produs Arian Glass – specialisti in sticla decorativa.

Designerul florist STEFAN DITU duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut un important Premiu III la categoria « Buchete de mireasa » la Best Flower Designers Exhibition 2010.

N.B.: Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.